• almanya'da janssen-cilag sirketince uretilen, daha uzun cinsel birlesme saglamak icin erkegin erken bosalmasini onleyen ilac. su an sadece almanya'da satisa sunulmus olup, recete ile alinabilmekteymis.
  • 3 tabletlik kutusu 118 dolarmis, yurt disinda online olarak almak icin bile testten gecmek gerekiyormus. heralde webcamden bosalma suresini tespit ediyorlar.
  • bu ilaç bir merkezi sinir sistemi ilacı geliştirilirken yan etkilerinden birinin boşalmayı biraz geciktirdiği farkedilerek araştırmaların bu alana kaydırılması sonucu ortaya çıkmıştır.
  • aslen bir ssrı(bkz: https://eksisozluk.com/ssri--254016) (seçici serotonin geri alım inhibitörü) grubu antidepresan olan ilaç.klinik çalışmalarada erken boşalma etkisi keşfedilince fda(bkz: https://eksisozluk.com/fda--45369) onayı ile dünyanın huzuruna sunuldu.

    türkün yataktaki özgüven sebeblerinden biri olacağı muhtemel ilaç.
  • tüm eczanelerde kolayca bulunabilen 30 ve 60 mg lık formlarda satışa sunulan ilaç
  • bosalma suresini %100'e kadar artiran mucize ilac. eskiden 15 saniyede bosalirken, priligy atinca 30 saniyede bosaliyorum, tesekkurler priligy!
  • dapoksetin etkeni içeren priligy için antidepresan olup olmadığını mesaj ile çok soran oluyor. bu yüzden bir açıklama yapmak istiyorum.

    dapoksetin bir antidepresan tedavisinde kullanılan veya sinir iletimi inhibe eden ürün gurubu ieçrisinde değildir.

    eğer ilaç piyasası içinde iseniz atc kodundan da (g04bx14- genito üriner sistem-ürolojikler) görebilirsiniz.

    ayrıca endikasyon bilgisi; prılıgy, 18 ile 64 yaş arası erkeklerdeki prematür ejakülasyonun (pe) tedavisinde endikedir.

    şeklindedir.
  • ssri grubu antidepresan içermekle beraber etkisi 4 saat sürdüğünden günde 6 kez alınırsa ancak 2-3 hafta sonra etkisi başlayacağından antidepresan olarak kullanılmayan fakat yalnızca boşalmayı geciktiren yan etkisi oluşacak kadar vücutta kaldığından şu an erken boşalmada semptomatik tedavi için kullanılmaktadır.
    fakat erken boşalmanın tedavisi bu ilaçla olmaz, keza her birleşmenin planlanması ve öncesinde ilacın alınması gerekir, ki bu da boşalma denetimi sağlandığı anlamına gelmez, erken boşalmanın tedavisi ancak cinsel terapi ile olur.
  • kimsenin faydasını görmediği iddia edilen geciktirici.
    bir kişinin memnun olduğunu gördüm. o da 60 mg.lık tabletten 2 adet birden kullanıyordu ve sürekli alıyordu. demek ki faydası var.
  • prematüre ejekukasyon şikayetiyle gittiğim doktorun verdiği ilaç. 30 mg'lık 3 hap var kutunun içinde. hiç bir etki sağlamadı.eğer kullanacaksınız dilinizin üzerinde çok bekletmeyin zira yakıyor.
hesabın var mı? giriş yap