• istanbul fashion week 2013'te de koleksiyonlarını sergileyen raisa ve vanessa sason adlı modacı kardeşlerin markası.
  • ne üretseler, ne tasarlasalar almak istediğim kardeşler. çok başarılılar gözümde.
  • raisa sason ve vanessa sason diye iki kardeşin çıkardığı marka.şu sıralar popüler olan her ünlüde,bloggerlarda kıyafetlerini görebilirsiniz.zaten tarzı aynı nerde görseniz tanırsınız.fiyatları biraz pahalı ama işçilikleri çok iyi yani değiyor.
    bende dayanamayıp bugün aldım abiye elbiselerinden.umarım yakın zamanda bir düğün,davet olur ve giyerim.

    [https://raisavanessa.com/ online
    mağazasından elbise seçip alabilirsiniz]

    ayrıca trendyol işbirliğiyle de koleksiyon çıkarmışlar.burada çok daha uygunları var eğer daha uygun olsun diyosanız
    trendyol linki
  • trendyol için harika bir koleksiyon çıkarmış moda devi kardeşler.

    30 bin dolarlık elbiselerin benzerlerini çok makul fiyata trendyol koleksiyonuna almışlar. tam kredi kartını patlatmalık
  • ınanilmaz bir enerjileri var. kendileriyle tanismak guzeldi. tasarimlarina diyecek
    bir sey yok zaten. <3
  • trendyol için yaptıkları koleksiyonu normal koleksiyonlarından daha çok beğendim. şu ve şu fena iyi.
  • trendyol için yaptıkları koleksiyondan bir gece elbisesi aldım. aldığım elbisenin üzerindeki parlak taş baskı detayların, arka fondaki küçük oval kutucukları çevrelemesi gerekirken yerleri kaymış durumda. bir tür baskı hatası. eşim bile farketti :) normalde 5000 euroları bulan elbisler satan bir firmadan 400 liralık elbise alıp, elbise de bariz bir şekilde üretim hatalı olarak elime geçince ister istemez raisa-vanessa'nın defolu/hatalı ürünlerinin trendyolda satılıyor olabileceğini düşündüm. bir de ekleyeyim; bu durumu izah ettiğim firma, emailime yanıt yazma lütfunda da bulunmadı. demek ki neymiş, raisa-vanessa olsan da ürettiğin ürüne göz atmadan ya da kusurlu ürünleri outlette kusursuz gösterip öylece satışa sunabiliyormuşsun..
  • 1986 istanbul dogumlu, tek yumurta ikizleri. daha sonra egitimlerini londra'da almislar. 15 yasinda tasarladiklari bir cantayla moda dunyasina giris yapmislar. iyi ki bu yolu secmisler cunku tarzlarina hastayim. suanda fazlasiyla unluler fakat eminim dunya capinda cok cok daha unleneceklerdir. moda devi 2 kardese, bu seneki koleksiyonlari icin firfir kralicesi de diyebiliriz. zarif cizimler ve muhtesem tasarimlar.. bayiliyorum.
  • bir çok tasarımlarını çok çok çok beğendiğim gibi , gerçekten neresinden bakarsam bakayım asla beğenemediğim ürünleri de hayli çok olan pek yetenekli ikiz kardeşler.
    neslihan atagül'ün nişanınde giydiği kıyafet
    işte burda bence harikaydı. fakat şu salon perdesi kılıklı kıyafeti de beğenmemi beklemeyin allahım olamaz
  • kadında abajur seksiliğini ön planda tutan bir marka.
hesabın var mı? giriş yap