• son dönemlerde birbirinden flaş korku-gerilim filmlerine imza atan after dark films in 2011 de gösterime girecek olan zombi temalı yeni filmi. oyunculardan bruce payne tanıdık. film ise belgesel tadında çekilmiş. salgın hastalık sonucu hiperaktif zombilere dönüşen insanları yok etmeye çalışan bir timin hikayesini izleyecekmişiz.
  • sırf trailerinden yola çıkarak konuşmak gerekirse eğer; cillop gibi bir zombi filmi geliyor diyebiliriz.
    http://www.imdb.com/title/tt1612319/

    --- spoiler ---
    "it's been 5 years since the outbreak that wiped out 85% of the world's population, but the war between re-animates (re-ans) and humans wages on. most of the major cities are still uninhabitable. within the few surviving cities, the re-ans have been segregated into "zones" and are policed by the r-division of the quasi s.w.a.t. unit who hunt to re-kill the re-ans in the hope of quelling a second outbreak."
    --- spoiler ---
    diye özetlemişler konusunu. okuyunca akla hemen bişeyler geliyor gerçi ama film pek de fena olmayacak gibi.
    zannedersem tek eksiğimiz yeni bir zombi filmiydi. izleyip göreceğiz garik.
  • annihilator'ın en güzel şarkılarını yeniden kaydettiği 2013 model albüm. kendisini her ne kadar çok sevsem de jeff waters eski ve harika şarkılarını küçük dokunuşlarla berbat bir hale getirmiştir. 20-30 yıl önceki teknolojik imkanlarla fıstık gibi kaydedilen şarkılar 2013'te nasıl feci bir halde yapılabiliyor onu anlamadım.
hesabın var mı? giriş yap