• death becomes her de olduğu gibi birisi pompalıyla karnında delik açsaydı ya da yanında dinamit patlasaydı ne yapardı acaba. düşünüyorum da yıllardır böyle bir kazaya denk gelmediği için şanslı bir adam bu. yoksa vay estetik cerrahtı, vay plastik cerrahiydi ara ki bulasın ormanda.
  • sonunda neden yaşlanmadığı ortaya çıkan çakma wolverine. meğer bu feminen abimiz yıllardır jacob'un cinsel ihtiyaçlarını karşılıyormuş. black smoke'un kendisine haç verdiği sahnedeki duygusallık ve bu adamın köseler gibi her daim parlak gezmesi bu durumun en canlı kanıtıdır.

    edit: bir de sürme meselesi var tabii çok fena çok.
  • feleğin çemberiyle hulahop çevirmiş insan.
  • --- spoiler ---

    yaşlanmayan adam dedik saygı duyduk, aşık ricardus dedik bağrımıza bastık, adanın her bi bokunu biliyordur dedik adam sandık, jacob birdir ricardus onun kulu ve elçisidir dedik imana geldik, sürmelerini adanın gizemlerinden biri saydık, bardağı bile meşhur oldu yiğidimin. heykelin gölgesinde ne yatıyor dendiğinde ille qui nos omnes servabit demesini de bildin. 260 küsur yıl yaşadın ricardus'um ama kara duman gecikir belki hiç gelmez diye kandırdılar seni, kafanı çevirmenle 200 metre uçman bir oldu. ey sözlük yazarları söyleyin bana hanginizin içi acımadı bu herif valhalla'nın kapılarından geçtiğinde?(hep senaristler mi gönderme yapacak) biliyorum bazılarınız inkar etmeyi seçiyorsunuz ama üzgünüm kaybettik ortamların en kral adamı richard'ı da. kötü oldum ben bitiremeyeceğim bu yazıyı ama şu şekilde göz yaşlarımı tutabilirim belki;

    see you in another life brotha!!

    edit: ulan o kadar duygusal entry girdik herif ölmemiş. sevinmem gereken yerde boşuna yazdım o kadar diye üzülüyorum. neyse ne dediler finalde herkes bir gün ölecek, richard'ın da saçları ağarmaya başladı zaten.

    --- spoiler ---
  • --- spoiler ---

    saçında bir tel beyaz çıkması ile aramıza hoşgelmiştir.

    --- spoiler ---
  • hürriyet gazetesi pazar ekinden,

    --- spoiler ---

    "merhabalar,

    ben richard alpert, ya da eski adımla hitap etmek isterseniz ricardo alperto. bildiğiniz üzere 150 yıl boyunca o ağaç senin bu ağaç benim o adada yalnız başıma koşturup durduktan sonra, artık nihayet yeni dünyaya yelken açmış bulunuyorum.

    adadan kurtulduğumda içim içime sığmıyor, karşılaşacağım yenilikleri heyecanla bekliyordum. ne var ki, karaya ayak bastıktan sonra sancılı bir şekilde, artık sıkı takip altında tutulan bir vatandaşlık müessesesi olduğunu öğrendim. aylarca hava limanlarında yattıktan sonra, rüyamda gördüğüm bir dostum "türkiyeye git, orada yabancıları severler" dedi.

    size saçma geldiğini biliyorum, eh heh, ben de 150 sene jacobla yaşamasam bana da garip gelirdi. ama bir yolunu bulup türkiye'ye geldim ve ümraniye belediyesi nüfus müdürlüğüne başvurdum. beni büyük coşkuyla karşılayan kaymakam kısa sürede işlemlerimi halletti.

    artık ben de bir tc vatandaşıyım, her türk vatandaşı gibi vergilerimi ödüyor ve tüm vatandaşlar gibi sosyal hizmetlerden yararlanıyorum. eğer bana ulaşmak, deneyimlerimi paylaşmak, jacob'ın en gizli anılarını dinlemek isterseniz bana ricardoa@kadirhas.tarihbolumu.edu.k12.tr adresinden ulaşabilirsiniz. şimdilik anca ispanyolca ve ingilizce yazabiliyorum ama yakın zamanda türkçeyi de sökerim, elim alışık. türkiyeye ilk geldiğimde yaşadığım maddi sıkıntılardan, beni maskara ve eyeliner reklamlarında oynatarak kısa sürede kurtaran avon'a en samimi duygularla minnetlerimi sunarım."

    --- spoiler ---

    çeviri: sinabey
  • --- spoiler ---

    yaşamak istediğini yıllar sonra tekrar anlayan adam

    --- spoiler ---
  • desmond'un karısına gangbang yapmaya çalıştığı sahnede kendisini bitiren utanmaz insan. akıl yaşta değil baştadır sözünü doğrulayan bu arkadaşı milleti kesip biçen ölümcül mangal dumanına havale ediyorum.
  • person of interest'in 3.sezon 19. bölümü ile kısa süreli de olsa yeniden j.j. abrams dizilerine dönen er kişi.
  • lost'u 2. sefer bitirmeme sebep olan karakter
hesabın var mı? giriş yap