• kisinin genelde yeni uyandigi saatlerde kendisine cok ilginc gelen ruyayi herkese anlatmasi olayi.. bazi abartmis ruya anlaticilari ise ilgincligine bakmadan sabah gordugu ilk kisiye ruyasini anlatir. ayrica ruya goren kisiye ne kadar ilginc gelse de genelde anlatilan kisiye hic de ilginc gelmez bunlar. birisi ruya anlatirim dedigi zaman yapilabilinecek gereken en iyi sey kacmaktir.
    (bkz: ruya yorumlari)
  • kendini seçilmiş sanan insanların,
    anlatacak bir hayatı olmayan mazlumların,
    psikoloji, teoloji vs ile ilgilenen ve fakat naçiz derecede aciz insanlarin,
    bir gün rüyasında gördükleriyle hayatın anlamını bulacağını sananların,
    fiks hareketi...

    kadınlarda vazgeçilmez bir fenomendir. zavallılar rüyalarına göre yaşamaya çalışırlar hayatlarını.
  • rüya anlatmak diince, yaw geçenlerde bi rüya gördüm.... :))) diip insanları sinir etme hal ve hareketidir.
  • fantastik ruyalar sözkonusuysa hakkaten zor bi işlemdir.bu işlem "geçen gece bi rüya gördüm,sen vardın ama sen sen diilmişsin aslında,ondan sonra uçuyoruz ama aslında uçmuyoruz,rüyada o öyle şey bi olay hani.neyse sen aslında ewan mcgregorun şeytan** ikiziymişsin,beni öldürmek istiyosun ama böyle bi yer var şimdi,bizim köye* benziyo,ama almanyadaymışız,dayımlar filan var,bak anlatamadım ama görürken manyak bişiydi yani,aamaaaaaan ne diyorum ben ya*"
    şeklinde gelişebilir,ağlayarak kaçılabilir*.
  • eskiler ruyalarin akan suya anlatilmasi gerektigini soylerler, bunun gunumuzdeki karsiligi muslugu acip karsisinda ilgili ruyayi anlatmaktir ki komik durumlar ortaya cikabilir
  • rüya anlatmak anlatana göre çok heyecan verici bi olay olsa gerek, hararetle anlatıyo
    dinleyen içinse sıkıcı bidurum olsa gerek "yaa öylemi""hayret" gibi ünlemlerle dinliyo. anlatanın rüyasında bulunman ise o rüyayı kesinlikle sonuna kadar dinleyeceğin anlamına geliyo. bi kere bana olmuştu, saatlece anlattı vatandaş, kahrımdan yarım paket sigara içmiştim.
  • -dün bi kabus gördüm karabasan gibi..bak hala tüylerim diken diken
    -ne gördün ki?
    -aydemir akbaşla birlikteymişim
    -.....offf!!
  • yanlis bir harekettir. neden mi? bilincaltinizda sakli herseyin ipucunu karsinizdakine sunarsiniz da ondan. hele psikolog, psikiyatr, noropsikiyatr arkadaslarin yaninda asla kalkisilmamalidir. zira sakince dinler birkac soru sorar ve bu sorularla farkettirdikleri gerceklerle insani soke ederler. ha, illa anlatacaksaniz anlatmadan duramiyorsaniz da "hayirdir" dedirtmeyi ihmal etmeyin ne olur ne olmaz ruyaniz cikar filan. ayrica (bkz: mulholland dr), psikologuna diner'da ruyasini anlatan adamin sonu.
  • anlatan kişinin size zorla hayırdır inşallah dedirtmeye çalışmasıyla çok can sıkıcı hale gelen faaliyet.
hesabın var mı? giriş yap