• alkol alma, hızlı araç sürebilme ve makas atma keyfini kendine hak gördüğü için
    görev başındaki bir polis memurunun ölümüne (şehit) diğerininde sakat kalmasına yardıma muhtaç hale düşmesine sebebiyet veren kişinin alkolmetreye üflemem ama ya çalışmalarını da ama şimdi adamın hakkı ya üflememek diye savunup normalleştirenler de okusun.

    [http://www.aktifhaber.com/…i-dava-soku-1337521h.htm http://www.aktifhaber.com/…i-dava-soku-1337521h.htm]

    "habertürk gazetesi'nden hayati arıgan'ın haberine göre, yaralı polis memuru emre tetik, 22.5 yıl hapis talebiyle tutuklu yargılanan çetin’den 250 bin tl manevi tazminat istedi.

    29 yaşındaki polis memuru emre tetik, istanbul asliye hukuk mahkemesi’nde açılan davanın dilekçesinde kazanın ardından yaşadıklarını da anlattı.

    defalarca ameliyat olmasına rağmen sağlığına kavuşamadığını söyleyen tetik, mesai arkadaşı ismet fatih alagöz’ün acısı nedeniyle psikolojisinin de bozulduğunu belirtti.

    kaza tespit tutanağında rüzgar çetin’in tam ve asli kusurlu olduğunun belirtildiği dava dilekçesinde, ağır yaralı kurtulan emre tetik’in vücut fonksiyonlarını kaybettiği anlatıldı.

    bakıma muhtaç olduğu için tokat’ta ailesinin yanında yaşamak zorunda kalan tetik’in, alkollü bir şekilde direksiyona geçerek hız yaptığı için kazaya neden olan rüzgar çetin’e açtığı dava önümüzdeki günlerde görülecek."
  • şikayetini geri çekip cezanın hafiflemesine sebep olabilecek polis arkadaş vicdan azabından gider. şimdi günü kurtarayım, tehdit, para vs derken bir bakmışsın her günün kabusa dönmüş. zaten kendi arkadaşına hatta ölen mesai arkadaşına böyle birşey yapmak insanlığa sığmaz. tehdit edilmesi filan işin rengini değiştirmiş olabilir, olmayabilir de.

    ulan millet kıytırık suçlardan senelerce yatarken; hakedenleri biz kendi elimizle dışarı çıkarıyoruz. allah şehid olan polisin arkasında bıraktığı insanlara sabır versin. destek beklerken yapılan bu hamle hiç hoş olmadı, biz bile böylesine üzülürken kimbilir onlar ne halde.
  • zaten tazminat falan talep ediyordu. büyük ihtimal şikayeti geri çekecek kadar yeterli parayı aldı. burası türkiye her şey makam sahipleri ve zenginler için.
  • ölmüş arkadaşını iyi bir paraya satmıştır.
  • kimi şehid olarak gider kimi olmadan, yine paranın ve mevkinin adaleti tecelli etmiştir.
  • olsun, babası bunu da film yapar: “rüzgar gibi geçti”
  • sinan çetin gibi önemsiz ve toplumda karşılığı olmayan bir adamın oğlunun dahi adil yargılanamadığı bir ülkede, bir gün gelip diktatörlerin ve avanelerinin hesap vermesini bekliyoruz.

    ya arkadaş sinan çetin kim ya? bu adamın eti ne budu ne buna bile operasyon yapamıyoruz?
  • uygun fiyata arkadaşını satmış polis. yahu adam polis zaten, bunu yapması fıtratı gereği. parayı veren düdüğü çalar.
  • maddi manevi zararları giderildikten sonra şikayetini geri çekmesi gayet normal olan polis.
  • hadi kendi acini, sen hastanedeyken ailenin doktugu gozyasini falan belli bir ucret karsiligi sattin. peki ya arkadasinin canini? ona kac lira deger bictin?
hesabın var mı? giriş yap