• as roma'nın 1997 doğumlu nijeryalı santraforu.adından ilerki yıllarda sıkça söz ettirecek gibi görünüyor.kim bilir belki yeni bir george weah etkisi yaratır.şu ana kadar 5 lig maçında 187 dakika sahada kalmış 2 gol atmış.kendisini a takıma çıkaran şu performansları olmalı:
    uefa gençlik ligi : 6 maçta 4 gol-1 asist
    genç ligi primavera c :3 maçta 8 gol-1 asist.
    bu da kendisinin görüntüleri https://www.youtube.com/watch?v=f5sj7nupx1m
  • liverpool, arsenal ve tottenham'ın ilgilendiği söylenen genç forvet oyuncusu.

    tam adı umar sadiq mesbah olan futbolcu, idolü olarak nwankwo kanu'yu görüyor. uzun boyu, güçlü tekniği ve golcülüğüyle öne çıkan genç isim, pek yakında futbol dünyasında çok iyi bir yere gelecek gibi görünüyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=ks4vawrwlou
  • 1 seneliğine partizan belgrade takımına kiralanan futbolcu.
  • partizan-yeni malatya maçında dikkatimi çeken 9 numara.

    uzun boyu, hava hakimiyeti bir yana, çok güzel paslar atıyor. neymiş ne değilmiş diye baktım, kendisinin roma topçusu olduğunu ve partizan'da kiralık oynadığını gördüm. şaşırmadım.

    yerimden kalkıp fm kurasım geldi.*
  • roma, 22 yaşında partizan gibi alt düzey bir takıma kiraladığına göre bu çocuktan cacık olmaz. yani avrupa'da olmaz. türkiye'de güzel iş yapar. 29'a kadar ttürkiye'ye gelir.
  • fm 2017 ve 2018de her modumda rizespor sivasspor gibi anadolu takımlarına transfer olan futbolcu. bakalım gerçekte gelecek mi bizim lige.
  • bu akşam astana karşısında 2 gol atan kara boğa, ben bu çocuktan çok umutluyum
  • dün akşam astana karşısında 4 gol atan 2si ofsayt gerekcesiyle sayılmayan roma'nın partizan'a kiralık olarak gönderdiği nijeryalı santrafor. 1.92 m boyunda 22 yaşında olan futbolcunun bu yıl sonunda partizan ile kiralık sözleşmesi sona eriyor.
  • canavar gibi topçudur, torunoğulları saçma sapan forvet bakacağına şu adamı al gel beşiktaşa 10 yıl forvet sorunu çekme.
  • football manager 2020 de önce kiralık olarak ardından 7.5 milyon+%30 kar teklifiyle aldığım nijeryalı futbolcu. en verimli olduğu rol pivot santrafor. antalyaspor ve rizespor en sevdiği defans kurgusuna sahip takımlar. bu takımlarla oynadığımız 3 maçta 7 gol attı.

    transfermarkt değeri de sadece 2.5 milyon euro. roma için dzeko sonrası güzel bir alternatif olarak da gözükebileceği için reel hayatta bunu getirebilecek ne vizyonumuz ne de imkanımız var biliyorum ama bir katakulliyle düşürsek ligimizin içinden geçecek potansiyeli mevvuttur.
hesabın var mı? giriş yap