• kpss şampiyonlarının tercihi, gaziantep'e bağlı bir belediye.
    (bkz: #22171975)

    belediye hakkındaki ayrıntılı bilgi
  • gerçek bir kuvay-ı milliye kahramanının arkasından isimlendirilmiş gaziantep'in 2 merkez ilçesinden biri-nin belediyesi
    diğeri için (bkz: şehitkamil belediyesi)
  • 7 milyon metrekare alanı kapsayan yeşilvadi projesini hayata geçiren gaziantep'in ilçe belediyesidir. proje kapsamında 86 bin 500 metrekare gölet alanı olan 1 milyon 700 bin metrekare büyüklüğündeki türkiye’nin en büyük parkını gaziantep iline kazandırılmaya çalışan belediyedir. yeşilvadi projesinde konut, park ve yol çalışması birlikte yapılmakta. 35 bin konutun yapılacağı ve 150 bin kişinin yaşayacağı bu proje ile gaziantep’in en büyük projelerinden birisi olma yönünde ilerlemektedir. içerisinde yürüyüş alanları, gölet alanları, spor alanları, piknik alanları, gençler için adrenalin parkları, çocuklar için çok çeşitli masal parkları ve birçok çocuk oyun alanlarına sahip olacaktır.
  • türkiye'de açık veriyi kullanan ilk devlet kurumu.

    http://acikveri.sahinbey.bel.tr/
  • şahinbey ilçesinde okuyan nerdeyse tüm öğrencilere çok güzel bir ayakkabı veren belediyedir. çocuklar öyle mutlular ki anlatamam. çoğunun şimdiye kadar böyle güzel ayakkabısı olmamıştır. sevinçleri gözlerinden görünüyor. çocukları bu kadar mutlu eden belediye başkanı (bkz: mehmet tahmazoğlu) na çok teşekkür ederim.
  • pandemi döneminde en vukuatlı şehirlerden biri olan gaziantep ten ülkenin diğer ucuna çanakkale'ye 105.000 kişi taşımaya çalışan bir garip kurum. https://www.sabah.com.tr/…nakkale-seferleri-basladi güya gençlere bilinç aşılayacaklarmış bakın bakalım fotoğrafta genç varmı. evden çıkmaması gereken yaşta insanları önce bir uçağa sonrada bir otobüse doldurup şehitliği çanakkale ve sonrasında şehitliğe getiriyorlar. çanakkale'de ne zaman feribota binsem bunların otobüsleri oluyor. içindem çoğunluğu orta yaş ve üstü insanlar inip feribotta geziniyorlar. sayın belediye yetkilileri, eyvallah normal zamanda çok güzel bir hizmet olabilir ama ortalık virüsten kırılıyor ve senin memleketin en vukuatlı şehirlerden biri. ne diye risk grubundaki insanları sıkış pıkış yolculuk ettirip salgına körükle gidiyorsunuz?
  • sigarayı bırakan personele aylık 500 tl ekstra ödeme yapan kurum.
    https://bit.ly/3ga1rh4
  • başkanı türkiye'nin en kalabalık 2. ilçesi olmakla övüne dursun, beydilli ve yukarıbayır mahalleleri ülkenin havası en kirli ilk 20 noktası arasında bulunmaktadır.
    https://www.cumhuriyet.com.tr/…i-belli-oldu-2173425
hesabın var mı? giriş yap