• bu kış başlayacak yeni abc dizisi.

    christina applegate başrolde. yaşamı boyunca çok kötü biri olan samantha kaza geçirir, komaya girer ve çıkınca da geçmişini düzeltmek üzere yola çıkar. hatta kazanın sebebinin bile onu sevmeyen biri olduğunu öğrenir.

    http://abc.go.com/fallpreview/samanthawho/index
  • dancing with the stars'dan yüksek rating alması nihayetinde tam sezon olarak (muhtemelen 23 bölüm) sipariş yenileyen dizi. yalnız sadece komaya giriyor, "ölümünün sebebi" gibi bir durum yok.
  • aldığı ratingleri sonuna kadar hakeden dizi. christina applegate'ten pek hoşlanmasam da dizi, kendini izletmeyi başarıyor.
  • ilk iki bölümüyle oldukca başarılı bulduğum, gerçekten eğlenceli, sezonun en iyi reytingli komedi dizisi olmasından mütevellit 9 bölüm daha siparişi alıp ilk sezonu garantileyen, christina applegatecigimin yeni komedi dizisi. konusuna bakacak olursak, başrolümüz samantha bir trafik kazası geçirir ve komaya girer. hafızasındaki genel bilgileri kaybetmiştir ve uyanınca kim olduğuna dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. dizimiz samantha'nın kendinin kim olduğunu keşfetmesi etrafında döner.

    --- spoiler ---
    ilk iki bölümü çok beğenmekle beraber fena halde my name is earl'e benzetmeden de kendimi alamadım. nedenlerine bakacak olursak, samantha da earl de bir trafik kazası geçirirler. ikisi de geçmişlerinde kötü şeyler yapmışlardır. kazadan kurtulmalarının nedeni olarak yaptıkları kötülüklerden dolayı kendilerini affettirmek için ikinci bir fırsat yakaladıklarını düşünmeleridir. earl yaptıklarının telafi için bir liste yapar, samantha'nın böyle bir listesi yok ama bölüm içersinde şunu yap bunu yap diyen ara yazılar fena halde bunu çağrışım yapıyor. earl'e her konuda yardım eden kardeşi randy yerine samantha'nın ilkokul arkadaşı dina var. kaza öncesini iyi ve kötü olarak ayırırsak, kötü earl'ü görmek isteyen arkadaşı ralph ve kötü samanthayı görmek isteyen ekürisi andrea var. bir de söylemeden edemeyeceğim, samantha'nın aşığı renee, ferhat göçer'e fena halde benzemektedir, ya da benim gözlerim bozuluyor *

    --- spoiler ---
  • samantha'ya seslenme nidasıdır *

    - sementa huu, kız beni duymuyor musun?
    + pardon ya, dalmışım.
  • --- spoiler ---

    1x04 itibariyle samantha'nın sex yapmayı hatırlamaya calısmasına tanık olduk.

    samantha: is that possible?a person cannot remember having sex?
    andrea: oh my god you poor thing.you are a virgin!!!

    ve bir anda barda oturan tum insanlar samanthaya bakar.

    --- spoiler ---
  • konusu sophie kinsella'nın remember me isimli kitabina cok fena benzer. kitap diziden aylar once cikti ama tabii ki senaryosu, cekimi falan kitabin cikisindan bir sure once baslamis olmali, ortada calinti bisii yok.
  • "samantha bi acayip, amnezi konusu amma da klişe, ailesi de amma damdan duşme, cepte de bir sevgili, hele o şişko arkadaş yok mu her diziye lazım, fettan guzeli hiç saymıyorum..." diyerek başladığım;

    "samantha ne kadar çekici ve harika mimikleri var, konu ne kadar sıcacık işlenmiş, ailesi ne kadar içten, o sevgili için her şeye değer, şişko arkadaş dostlar başına, fettan guzel harbi dostmuş vay be..." diyerek bitirdiğim geçmişle hesaplaşma dizisi.
    can çıkar huy çıkmaz desek de değişim için atılan komik adımlar bu dizide. izlenmeli.
  • will and grace ’teki karen walker karakterinden sonra en cok guldugum andrea ile bizi tanistirmis komedi dizisidir. andrea karakteri italyan guzel jennifer esposito tarafindan canlandirilmaktadir ve spin-off'u yapilsa tadina doyum olmayacaktir.

    --- spoiler ---

    http://dizigunlukleri.blogspot.com/…mantha-kim.html

    --- spoiler ---
  • 1 mart pazar saat 19:20'den itibaren tnt'de yayınlanmaya başlayacak olan dizi.
hesabın var mı? giriş yap