• samsun halkı kadar pis bir halk görmedim.
    trabzonlu demez bıçağı takar devam ederler.
  • samsun da olması mesele değil, trabzon a yapılması güzel olan.
    (bkz: trabzon şehri yeryüzünden silinsin)
  • üç büyükler şampiyon olduğunda götünü tuta tuta izleyen bir güruhun daha trabzonspor şampiyon olduğunda şehrini hatırlaması durumudur.

    gerçi kocaeli, samsun vb şehirlerde bu tepkileri verenlerin çoğunun ilk takımının da bir istanbul takımı olduğunu biliyoruz.

    sıkıntı yok. siz indirirsiniz, biz tekrar asarız. puan durumunu indiremediğiniz sürece beyhude çabalar.
  • trabzon’da farklı takımların şampiyonluk bayraklarını bugüne kadar görebildik mi?

    hayır

    (bkz: mütekabiliyet) çerçevesinde çözülmesi gereken sorundur.
  • pembe götlü trabzonlu turnusolu olmuş başlık.

    iş lehine gelince anında hümanist olabilen bu varlıklar, söz konusu tam tersi bir durum olduğunda aslancık kesilirler. bir de o kadar kompleksli bir topluluk ki bunlar; göte göt dediğimiz zaman da zıplarlar, konunun esasında kendileriyle ilgili olduğunu unutup, yok şu takımın bayrağı olsaydı hoşlarına giderdi, seslerini çıkarmazlardı derler. al aşağıdaki videoyu izle, bu şehirde farklı takımların kutlamalarına da el verdiği ölçüde izin verilmedi: video

    ama burada odaklanmanız gereken nokta şu: türkiye liglerindeki herhangi bir takımdan çok farklısınız. siz bu şehirde sevilmiyorsunuz, istenmiyorsunuz. sizin o hiçbir zemine oturmayan üstten bakışınızdan nefret ediyoruz.

    birisi de yazmış samsun'un yarısı trabzonlu diye. hay götüm, istatistiğe bak hele hele.

    kendi köyünüzde doyuramadığınız karnınızı bizim şehrimizde doyurup, şehirdeki varlığınızla övünmeniz tam bir trabzonluya yakışır zeka kırıntısı. siz yediğiniz kaba tükürdünüz yıllarca bu şehirde.

    burası her yer değil, burası samsun. siktirin gidin köyünüze bayrağımız indirdiler diye ağlamak, altı boş efelik taslamak yerine.

    edit: hiçbir kutsal değeri olmayan bazı haysiyetsiz ve şerefsizler sebebiyle düzenlenmiştir.
  • samsun’da farklı takımların şampiyonluk bayraklarını bugüne kadar görebildik mi?

    evet.

    (bkz: mütekabiliyet) çerçevesinde çözülmesi gereken sorundur.

    ekleme: aynen başka takım kutlayamaz samsun'da

    bjk'li taraftarlar şampiyonluğu samsun'da gönüllerince kutladı

    ekleme 2: bir arkadaş da "valla, 4-5 sene önce trabzonlu birinin "sıkıysa ramazan'da sokakta sigara-su için, adamın götünü keserler" videosunu izleyince trabzon'dan soğudum. " demiş. kendisine mesaj yollanamıyor. cumartesi günü şampiyonluk için gittiğimde kendisine serpme kahvaltımın fotusunu atabilirim. gördüğünüz en ufak şeylerle genellemeler yapmaya bayılıyorsunuz.

    ekleme 3: diğer bir arkadaş da trabzon bayrağının samsun'da işi yok demiş. gezsin dolaşsın biraz görsün bakalım var mı yok mu?
  • eğer samsun'un yüzde 10'u trabzonluysa yüzde 90'ı da trabzonlulara ve dolayısıyla da trabzonsporlulara ölümüne gıcıktır. kimse bu dünyaya trabzonlu egosu çekmeye gelmedi. tahammül etmemek de bir hak.
  • üç büyüklerin şampiyonluğunda bayraklarının asılmasıyla alakası olmayan durumdur.
    bizim üç büyüklerin şehirlerine de takımlarına da bir gıcıklığımız, husumetimiz yok ki. samsunda trabzon bayrağının işi yok.
  • trabzon uzun sokakta samsunspor formalı birini gördüğünde darp etmeye kalkacak güruh burada hümanizm kasıyor. önce kendi dağ topluluğuna insan olmayı öğret ondan sonra burada bayrağımızı indirdiler diyerek ağlayabilirsin.
hesabın var mı? giriş yap