• kabaca samsung galaxy j7 prime'in amoled ekranli hali denebilir.
    prime'daki tft lcd ekran elestirilerini duymus olacak ki samsung bu telefonda amoled kullanmis. pil kapasitesini de bir miktar arttirmis ve 3600 mah yapmislar.
    metal kasasi, ozellikleri, gorunusu ile gercekten premium ve kaliteli bir telefon olmus. fiyat/performans orani sanirim piyasadaki en iyi telefon. çok basarili buldum.
  • insanı kararsız bırakan, premium görünüşlü orta segment ürün. bakıyorsun her istediğin var ama ip68 yok, ois yok, bildirim ışığı yok, type c yok, 16gb hafızası var. (daha yükseği vardır ama artık üretmesinler 16 ne ya). bu telefonda bence direkt göze çarpan eksiklikmiş gibi duran ama aslında telefonu daha premium yapan bir detay var. fiziksel butonun sağında ve solunda bulunan sanal tuşların yanmaması. siyah olanı ekran kapalıyken uzaktan bir s8 havası veriyor.

    neyse kardeş, almaya niyetleniyorsun c7 olanı var ama araştırıyorsun ithalatçı garantili çine özel üretilen model olduğundan bulaşılmaması gereken seriymiş. sonra diyorsun ulan şu a7 2017’ye bir bakayım, onun görüntüsü daha premium, bizde halk olarak şekilli şeyleri severiz, böyle masaya konduğu zaman ağırlığı olacak ya. bununda işlemci, ram j7 pro ile aynı ama ekran corning gorilla glass 4, type c, ip68, hızlı şarj falan var. yahu biraz daha ekler j7 pro alacağıma bunu alırım diyorsun ama a7 2017’nin parmak izi okuyucusu sıkıntılıymış, ön selfie kamerasında sadece çeken kişiyi netliyormuş diğer kişiler flu çıkıyormuş, arka kısmı cam, düştüğü zaman tuzla buz olur. zaten a7 2017 yurtdışı inceleme, yorumlarında da beğenilmemiş.
    ya bak sözde orta karar bir telefon alacaktın neler neler karşına çıktı, kararsız kalıverdin. gerçekten para olsa gözü kapalı galaxy s8 alınır ama düşük bütçeyle ufacık şeylerin gerekliliğini hesaplıyorsun. piyasada hala eski telefon kullanıp her işini gören insanlar var. j7 pro günlük basit şeyler için fazla fazla yeter. bizde adam şey ister baba işte bu telefon gta’da ısınıyor mu, real racing’te kasma var mı? oyun ne oğlum? boş adam işi, bak bunlar yüzünden paraları pahalı telefonlara vererek baştakileri zengin ediyorsun. kararsızlık büyük, istek, ihtiyaç haliyle var, j7 pro bence alınır ama bak adamlar çok yakın bir zaman sonra bunu çıkaracak.

    bu yeni çıkacak modelde çift kamera ve 4gb ram koymuşlar ama işlemcinin güven vermeme havası var, belki isimden kaybediyor. orta segment telefon alma işi kararsızlık içinde kararsızlık. özetle telefon alacak olsam j7 pro’yu alırdım.
  • bu mereti aldım. çatır çatır kullanıyorum.
    samsung nasıl başarmış bilmiyorum ama, günde ortalama 2 saat spotify üzerinden müzik dinleme, gün içerisinde ortalama bir süre bilumum internet erişimi ve program kullanımı, 1 saat kadar telefonla görüşme ile bu meret 60-65 saat arası kullanım sunuyor.
    türkçe karşılığı en az 2 gün şarj derdi sunmuyor.

    bir smartphone için muazzam bir özellik. üstelik öyle aman aman bir bedel de talep etmiyorlar.
    (bkz: insan gerçekten hayret ediyor)

    tek sıkıntısı parmak izi okuyucu düzgün çalışmıyor. sürekli şifre girerek telefonu erişime açmak zorunda kalıyorum ki bu gidişle parmak izi işini devreden çıkaracağım gibi.
  • samsung'un orta segment bir telefonu.

    çok büyük bir kabızlığı var. ya da android'e özgü ben bilemedim. whatsapp hariç hiç bir gelen bildirimde ekran ışığı açılmıyor, bildirim gösterilmiyor. sadece ses çıkıyor.

    siz tuşa basıp ekranı açıp ne geldiğin görmek zorundasınız.

    telefonu sessize alıp ofis masasının yanında kullanmak bu yüzden hayal. sadece ekran ışığının açılması yetiyordu fb messenger mesajları içiniphone'da. bildirimlerde ekran açılıyordu görüyorduk ne gelmiş instagram'dan, facebook messenger'dan mesaj, yorum, like vs.

    bilen varsa beri gelsin ltf.
  • alınır mı ?

    kullanan , kullanan tanıdığı olan, kullanmakta olan yazarlar yeşillendirebilir mi?
  • güzel telefon diyebilirim ama daha cok bussines ihtiyaciyla kullanilacaksa tercihim olurdu. kisisel telefon olarak kullanicaksan normal j7 veya ekran boyutu biraz daha buyuk olan j7 max tavsiyemdir.
  • bu lanet telefonu 4 gün once aldım. pil ömrü gayet güzel, çatır çatır 2 gün gidiyor. ama dokunmatik hassasiyet beni verem etti. hat faturama yansitilacagi için ne yapıcam bilmiyorum. nette bu durumun kronik bir sorun olduğunu gördüm. bir mesaj yazmak bile dakikalar sürüyor. ekran kaydırmak eziyet. çözümünü bilen yeşillenirsin yoksa kafayı yicem.
  • semsangın s7 serisi gibi üst seviye görünümlü ama donanım olarak alt seviye telefonlarından biri tipini beğendim ama abi yıl olmuş 2018 16 gb ney lan!
  • dokunmatik bazen algılamıyor doğrudur. ama zamanla alışıyorsun. ıphone 7'den geçiş yaptığımda, ben ne yaptım diye düşündüm, pişman oldum. 1 aylık kullanım sonrası alıştım artık rahatsız etmiyor. sanırım bataryası, ses çıkışı, makul fiyatı ve büyük ekranı göz önünde bulundurulursa, çokta büyük olmayan bir sorun. bu konuda şikayet eden arkadaşlar; 1 hafta, 10 gün sonra alışırsınız. güzel telefon.
  • durduk yerde ekranı moraran, bazen saçma sapan dokunduğunu algılamayan bir telefon. ekran olarak güzel canlı renkler var ama ekranının durduk yere morarıp servise 500 tl verip yaptıran da çok. bir üretim problemi olduğu kesin. çünkü belli başlı şikayet sayfalarında günde en az 5 tane bu modelin ekranıyla ilgili şikayet geliyor. girip bakın sizde görürsünüz onun haricinde gayet güzel akıcı çalışan bir cihaz. 13 temmuz günü 8.0 sürümüne yükseleceğini samsung sitesinde açıkladı. güzel kısaca.
hesabın var mı? giriş yap