• gelincik ile aynı familyadan ya da takendisi olduğunu tahmin ettiğim komik bi hayvan.
    aslında vahşi psikopat bi hayvan ama bana nedense çok komik geliyor, bazı zamanlar gözümün önünde koşuşan sansarlar beliriyor falan ama bunlar kimseyi alakadar etmez sanırım.
    önemli olan istanbul da teşvikiye de sansarlar yaşadığı gerçeğidir.
    ya da ben buna inanmak isteiyorum, ayağımı kemirene kadar da görsem de inanmayacam.
  • söz konusu sansarların cirit attığı teşvikiye deki çatı katının sahibi benim.sevgili sansarların balkonumda dolaştıkları yetmiyormuş gibi bahçeden topladıları cevizleri de getirip burada yemektedirler.çat çat duvara vura vura cevizleri kıdıkları tarafımdan izlenmiştir.bir özellikleride çift gezmeleri ,eşlerinden ayrılmamalarıdır.ayrıca bir başka gece de benimde(mekanın teşvikiye olması itibarı ile) duysam inanmayacağım bir olaya daha şahit oldum.çatıdan gelen tıkırtılar üzerine camdan kafamı uzattığımda bir baykuş la gözgöze geldik..uzun uzun bakıştıktan sonra fotoğraf makinasına hamle yapmıştım ki uçtu gitti.
  • wolverine'in orumcek adam'lardaki cevrilmi$ ismi..
  • amerikanın kuzey bölgesinde kedi ve köpek ten sonra en çok beslenen ev hayvanı olduğunu öğrendik.
    http://www.ferrets.org/
    dan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

    yıllar sonra edit: sansar değil gelincikmiş bu ferret hayvanı. sansar ayrıymış, martenmiş. uyarıldım, earthlingplus düzeltti.
  • http://www.ferretcentral.org/sounds/rudy.au
    buradan gerçek sansar sesine ulaşabilirsiniz.
    hiç duymadığımız halde
    "lililillilili" şeklinde olduğu anlaşıldı mutlu olundu.
  • bu arada sansar olarak bilinen hayvanın 2500 yıldır beslenen bir ev hayvanı olduğunu, vahşi olmadığını, ama ortalığı tarumar ettiğini, bazılarının korktuğunda berbat kokular saçtığını,her bulduğu deliğe girdiğini bu yüzden de hep sahipleri tarafından ezilerek öldürüldüğünü biliyor muydunuz?
  • "it may look to the untrained eye, i'm sitting on my arse all day i'm biding time until i take you all on. my lords and ladies i will prevail i cannot fail `cause i spy
    oh i've got your number, taken notes, i know the way your minds work; i have studied
    and your minds are just the same as mine except that you are clever swines; you never let your mask slip you never admit to it, you're never hurried"

    sözleriyle jarvis cocker sansarlığın fundamental şartlarını açıklamıştır, daha da ayrıntı için i spy entry'sine bakalım, ki kendisi sansar marşıdır (o derece)
  • çok tehlikeli, gülerken ısıran hayvan..
  • ali sencede sansal
    (bkz: sansal buyuka)
  • (bkz: o bir fenomen)
hesabın var mı? giriş yap