• sarar'ın normale göre daha spor kreasyonları çıkarttığı seri ve normal sarar mağazalarından ayrı olarak son 2-3 senedir piyasada mağazalarını bulmak mümkün. italyan kesim gömlekler, blazer ceketler, spor kazaklar, fularlar, atkılar ve montları sarar interview mağazalarında bulmak mümkün. fiyat bakımından çok uygun olduğunu söyleyemesem de tasarım bakımından gayet şık ve kaliteli ürünlere sahipler.

    http://www.interviewsarar.com/
  • bu marka bir takım almıştım mezuniyet için.
    mezuniyetten sonra epey kilo aldığım için takım olmuyor yani nerdeyse hiç giyemedim. ayrıca paraya da ihtiyacım var. 1500 tl idi takımın fiyatı.
    şimdi elden çıkartıcam. ne kadara gider ?
    hiç bir defo yırtık vb. bir şey yok.

    internetten baktığım kadarıyla genelde sadece ceket'i satılıyor. ben pantolon gömleği hatta kravatı ile tümden satmak istiyorum. ne kadar eder ?

    paraya acil ihtiyacım olduğu için lütfen bilgisi olsan yeşillendirsin.
  • bir adet italyan kesim takımına sahip olduğum markadır. zamanında 2000tl vermiştim ama gerçekten değdiğini söyleyebilirim. bilhassa gömlekleri hoşuma gidiyor manşet boyunun kısalığı da hoşuma gidiyor.
  • ilk piyasaya çıktığı dönemlerde tasarımları ile modern tarzda kıyafet arayanlar için çok güzel seçenekler sunuyordu. sonradan biraz klasikleşti sanırım, ilk baştaki dikkat çekiciliği kalmadı.
hesabın var mı? giriş yap