• adamlara mail atıyorum geri dönmüyolar 3 defadır.
  • hayatımda ilk defa seedbox kullanayım diye bu siteden paylaşımlı paketinden satın aldım. aldığım pakette 500 gb harddiskli, 250 mbit bağlantılı, trafik de de öncelikli olsun diye ekstra para verdim, toplamda 10 euro.

    seedbox deneyimsizliği ve hızının gayet güzel gözükmesi ilk başlarda sıkıntılarını görmemi engelledi.

    paketin bitmesine yakın aynı torrenti hem seedbox'a hemde kendi bilgisayarıma koyup test ettim. sonuç hüsran, kablonet tokatlıyor seedbox'u ilginç bir şekilde.

    -public trackerlarda eğer seed eden 100 civarından fazla değilse hemen bağlanamıyor, 500'den fazla ise hız bir kaç kere dışında maksimum hızına (31 mb/s) ulaşamadı. genelde 1-5 mb/s arasında kalıyor. aralarda download da durmalar yaşanıyor. bilgisayarımda kötü kablonetim ile çoktan indirmiş oluyorum. hele seed eden 10'dan az ise 1-2 gün başlamıyordu.

    -private trackerde bağlanmada gecikmeler yaşanıyor ama bağlandığında da maksimum hızı görüyor, burası normal.

    private'de upload da maalesef hüsran, aynı torrenti hem seedbox'a hemde bilgisayara koydum, kötü kablonetim anında başlatıyor yavaşta olsa, ama seedbox yeri geliyor 1-2 gün geçmesine rağmen başlamıyor.

    -bir ara sistem çöktü, dosyalarımı görüyorum ama herhangi bir şekilde müdahale edemiyordum, bir dosyayı silmeye kalksam ya da eklemeye kalksam habire sistem çöküyordu, kendim tekrardan başlatıyordum ama bir sonuca ulaşamadım. yazdım sorunumu 2 gün de çözdüler, dataları başka yere taşımaları gerekiyormuş. taşırken veri kaybı olabilirmiş, bunu da söylemiyorlar ben sorunca söylüyorlar, bir sıkıntı olmadı ama 2 gün hiç kullanamadım.

    ayrıca ilk public deki download denemesini adamlara yazdım, dedim kötü ev internetim daha iyi, bir sorun mu var seedbox da dedim. adamların cevabı, rutorrent de böyle şeyler olabilir. mesela şu an indirdiğin dosyaların birini brezilyadan birini amerikadan indiriyormuşum, yavaş olabilirmiş. abartmıyorum onlar bakana kadar kablonetten indirmiştim bile

    bir daha yanına yaklaşmam, memnun kalmadım.
  • kendilerinden gayet memnunum.
  • 2. entry'nin aksine ne zaman ticket açsam en geç 1 saate cevap atıyorlar ve çözümlüyorlar. hatta bu başlığa memnuniyetimi dile getirmek için girmiştim ki 2. entry'yi görünce sadece giriş cümlem değişmiş oldu.

    yaklaşık 1 senedir en düşük paketini kullandığım ve oldukça memnun olduğum seedbox.
hesabın var mı? giriş yap