• (bkz: falanca)
  • "falanca" kullanıcı adlı twitter fenomeni. dışarıdan bakıldığında kimseyi umursamayan bir tip gibi görünüyor fakat arkadaşlarıyla çektiği videolara bakılırsa oldukça esprili ve olması gerektiği kadar samimi. bir de kitabı (bkz: yirmi5) var ki, okuyunca bir çırpıda bitirip ne kadar derin bir insan olduğunu anlayabilirsiniz.

    yirmi 5 - selcan aydın (destek yayınevi)

    not: şahsen tanışıp, kendisini daha iyi bilmeyi çok isterim.

    edit: tapaj
  • (bkz: buralar kıymetlenecek)

    yirmi beşime merdiven dayarken kitabıyla tanıştığım, kısmen aynı yollardan geçtiğimiz, takipçisi olduğum, samimiyetini sevdiğim yazar. her şeyi olduğu kadarıyla, edebiyattan, arabeskten, melankoliden uzak bir şekilde anlatmış ki en beğendiğim kısım budur. bir de erkek arkadaşlarına taktiği sevimli lakaplar var tabii. son olarak bende kendi hikayemi yazma isteği uyandırmıştır. ama muhtemelen o kadar ses getirmez benimki.

    o değil de, tanışsak ne güzel olurdu..
  • twitter'dan takip ettiğim kadarı ile levent erim tarafından ağzının ortasına lafı yiyen abla !!

    rock fm'de metehan'ın programında anlamsızca çadır kurmak konusunda gullüm yaparken, metehan defalarca yapma,kaşınma, çadır değil camping uyarılarına şımarıkça uymayınca yayına biri katıldı (levent erim miş, radyoculuğun efsanesidir)

    konuşma şöyle oldu

    le- selam metehan
    mmç- selam
    sa- selaaam
    le- merhaba hanımefendi
    sa- merhaba beyefendi
    mmç- ne o öyle cilveleşiyorsunuz
    sa- ki ki ki ki
    mmç- evet baba nedir ?
    le- ne olacak, bende bir çadır var, hanımefendi de pro anlaşılan, nasıl kuracaz yardım edebilir mi ?

    diiiiiiiiiiiiiit telefon kapandı sesi :))

    (bkz: yavaş, yerler yaş)
  • rock fm'de çadır kurmak geyiği döndükten sonra levent erim'in ismini vermeden katılıp laf soktuğunu sandığı, telefon kapandıktan sonra "böylelerine otomatik çadır lazım. yazık, başkalarına muhtaç olmadan çadırlarını kurabilirler böylece. düğmesine basıyosun, hooop çadır hazır" demesini hazmedemeyen levent erim'in twitter üzerinden "bunları yüzüme de söylemesini dilerdim" dediği kişi. kendisi de "aynı cesareti sizden de beklerdim" minvalinde verdiği cevaba sessiz kalmıştır.
    buradan da anlıyoruz ki, yıllardır radyoculuk yapıyor olmak ahlaklı olmanızı sağlamıyormuş, hazır cevaplılıkla elin kızı sizi gömebilirmiş.
  • kendi kendini öven insan.

    (bkz: asdfasdfsaf)
  • metehan mert çakırın instagramında her sabah görebileceğiniz bayan.
    her sabah bu yorgun bakışlı ablanın resmini koyuyor bütün enerjimi emiyor resmen. bu kadar baygın bakılmaz ki kardeşim.
  • yorgun bakışlı denilen kızımız arka koltuk xl performansı ile metehan mert çakır ile birlikte 64 saat kesintisiz yayın yaparak türkiye'nin en uzun radyo programına imzasını atmış ve yorulduğunu hiç belli etmeden son ana kadar yayını diri tutmayı başarmıştır.
  • arka koltuk xl kod isimli 64 saatlik radyo yayın maratonunu tamamladı ya, helal olsun. yapamaz didim, gözlerinin feri gitti dayanamaz didim ama selcant büyük bir keyif ve düşmeyen motivasyon ile bu yayını tamamladı. zorlu, keyifli ve ömür boyu hatırlanacak bir hatıraya imza attı.
    beğendik! *
  • umut sarıkaya kendisiyle bir gün geçirse eminim iki aylık karakter malzemesi bulabilir kendine.twittera,tuttugu bloga bakiyorum da adeta bir melis kendisi.entelektüel birikimini şahsen tanışmadığımdan ötürü yorumlamak hakkım değil fakat yazdıklarından yola çıkarak söylüyorum;instagrama koyduğu fotoğraflarının altındaki beğeni sayıları veya blog yazılarının tıklanma sayısı,yazdıklarının edebi değeri hakkında kendisine fikir vermemeli.kendisi şimdilik sadece güzel bir sosyal medya fenomeni ve benim radyoyu kapatma sebebim.umarım özgüveni ve zekası ile sosyal medyanın üstesinden gelebilir.
hesabın var mı? giriş yap