• derbi maçta deplasman tribününe bilet gibidir.
  • ibneliğine yapan kızdır ama kötü bir amacı yoktur tek amacı sevgilisini kızdırıp, biraz eğlenmektir. ilişkiye renk katmaktır. sevilir.
  • sevgilisi fenerbahçe dışında bir takımı tutuyorsa, sonuna kadar haklı kızdır.
  • a takımlı olup, sevgilisi b takımını tuttuğu için, b takımına geçecek kadar futboldan uzak olmayan kızdır. hayalinde böyle bir kız olan erkek de, futbolu sadece eğlence olarak, arkadaş muhabbetlerinde konuşulan bir konu olarak görmektedir. bu erkeğe ne desen boş. hacı pes atalım diyen tipler bunlar. fifa oynarken, oyun kuramayıp, tek şansı olan şişirme topları deneyen troll'ler bunlar. sadece derbilere gitmek isteyip, kombine bilet almak deyince, hacı o paraya neler yapılır yea diyen bunlar. bu tipler, maça erken girip, yeni kesilmiş ıslak çimin kokusunu almayan kişiler. bu kişiler, televizyon harici futbol peşinde koşmadığından, kameranın göstermediği yerde neler olduğunu bilmeyen kişiler. bunlar sporun ve sporcunun düşmanı insanlar. hayatlarında iki gün spor yapamayacak kadar sporcu ruhundan uzak, faremsi kalplere sahipler. bunlar insan olamayacak kadar aşağılık karaktere sahipler ama maalesef aynı dünya'da yaşamak zorundayız.

    lütfen gidin, futbolu, sadece futbol olduğu için seven bizler, takımlarımıza yeteriz. maça gittiğinde fotoğraf çekip, hemen facebook'a koyan. derbiden derbiye stadyuma uğrayan ruhu ibneleşmiş, orospunun göt deliğinden hallice bir yaşam tarzının ürünü sizler, galibiyet sonrası atkısı ile sokakta gezen, sporun katili siz hainler, gidin. sadece, uzaklaşın, gelmeyin.
  • karakter sahibidir.
  • sevgilim olsa yaşardım bunu herhalde ne de güzel o kavga
hesabın var mı? giriş yap