• senin nasıl biri olduğuna bağlı
  • allah aşkına yalnızlığı tercih edin.

    "şişko" dediğiniz kızı hayatınıza katıp, belki de onu mutlu olabilmek adına heyecanlandırıp, umut verip; sonra da sırf kendinize yakıştıramıyorsunuz diye kızın da hayatını zindana çevirmeyin. çünkü buna hakkınız yok!
  • önyargılardan vazgeçin artık. neymiş efendim kiloluymuş.belki hastadır,belki de psikolojik sorunları vardır ilaç kullanıyordur o yüzden kilo almıştır. kilolu olabilir bu düzeltilebilecek bi durum. elin ecnebisi sevgilisinin trafik kazasında yüzü ve bedeni ağır bi şekilde yanıyor diye terk edeceğine,sahip çıkıp evleniyor.demoralize etmiyor.moral veriyor,hayata bağlıyor.bumu bizim insanlığımız diye hatırlatıyor bizlere. bizler ne yapıyoruz? şu kız,erkek tatlı ama kilolu,ben onu taşıyamam diye şartlandırıyor kendisini.illa sevgili olalım demiyorum.en azından insanlığımızı kaybetmeyelim.
  • kendisi baklava kaslarini dizmis erkek soylemidir.
    ha kendisine bakmayip siska kemik deri vs hali ile kizdan fit olmasini bekliyorsa halt etmistir. once aynaya bakmasi ve gercekleri gormesi gerekmektedir.
  • hayir, bunlari okuyan butun insanlar baska ulkelerde dogmus buyumus ve siz angutlarin zihniyetini bilmeyen insanlar olsa, bir sekilde "sisko bor kadinla takilacagima yalniz olmayi tercih ederim dostum!" geyiginizi inandirici bulacak bir kac salaga rastlayabilirsiniz. fakat bu yazdiklarinizi okuyan insanlar bu ulkede dogmus buyumus ve potansiyelinizin farkinda olan insanlar. kadini da erkegi de biliyor ki, bin yillik yalnizliginiz ve ellerinizdeki nasirlarinizin ardindan soyle olgun dolgun bir abla memelerini sallaya sallaya, "gelsene canim sen azcik bu yana" dese, sekliniz su olacak:

    https://vekarikatur.wordpress.com/…dey-yigit-ozgur/

    kandirmaya calistiginiz kendi zavalli orselenmis egonuz mu, yoksa etraftakilere cool gorunme cabasinda misiniz bilmiyorum ama her ikisi de tutmuyor. kadinlarin orasina burasina laf sokmak yerine uc kurusluk adamliginizi bes kurusluga cikartmaya ugrassaniz bir seyler olacak ama o da caba gerektirir, size gelmez. o yuzen hadi bakalim nasirlara nasir eklemeye devam. ellerde six pack olsun bari, belki bi ise yarar.
  • şişko kız yatırım olarak düşünülebilir. zayıflayınca güzelleşeceğini düşünüyorsanız ve bu sürenin tahammül süresininizin altında olacağını düşünüyorsanız yapıştırın derim. hem şişman kızlar genel itibariyle daha bi cana yakın oluyorlar. uzun süreli ilişki düşünmüyosan kızı da kendini üzme aq salaklığın lüzumu yok.
  • elin kızı işten çıkıp spor salonuna gitsin, sen evde pijamalarla nutellayı gömçürüp "ayyyhh dayanamıyorum" diye selfie çek. kimi kadınlar aynaya bakarken mutlu olur, kimisi nutella yerken. tercihini yapan sonuçlarına katlansın. beni beğenen böyle beğensin değil. o kadar basit değil. mesele kilolardan ziyade, kendine bakmak, bakımlı olmak. mükemmel, kusursuz değilsin sen. peki çaba? o da yok. gerçi kemiksiz 80 kg çeken kızın bile "tercih ettiği", exi, yenisi, takipçisi var bu memlekette. neden baksın ki kendine? tontiş diye severler onu. pandalara ilgi duyan taksın koluna. kendine bakmayan kadınla beraber olacağınıza yalnız olun. en azından 2 kişilik yerde tek kişilik yer kaplarsınız, üç kişilik değil.

    not: ilaç kullanımı vs zorunlu sebeplerle kilolu olanları ayrı tutuyorum, yazdıklarım tercihini bu yönde kullanıp, sonuçlarına çemkirenlere
hesabın var mı? giriş yap