• aşağılık, insan dışı varlıklardır. dün instagram'da dolaşırken de gördüm bu tipleri akılları sıra kara mizah yapıyorlar. savunmaları da bu.

    bir insanın kişisel görünüşüyle dalga geçmek zavallılıktır.
  • nerden baksan iğrençlik. ifşayı da linci de hakeden mahlukların yaptığı adi yorumlar.
    biz bu kızları haberlede görünce hangisi yüksek puan alacaksa ikisi için de aynı puan geçerli olsun aynı bölüme girsinler diye düşünüyoruz milletin derdine bak.
  • keşke hiç kimse dalga geçtiğini yaşamadan ölmese. allah çocuklarınızda göstersin diycem ama doğmamış çocukların ne günahı var..

    edit: siyam ikizlerinin organları ayrı olabildiği gibi ortak organları da vardır ama en nihayetinde iki ayrı beyin, iki ayrı kişiliktir.
    spermin döllediği yumurta ilk hücreyi oluştururken tek yumurta ikizleri söz konusu olduğunda hücre ikiye bölünür. siyam ikizi, hücrenin tam olarak bölünememesi durumudur.
    tıp dünyası cerrahi operasyonla ayırabildiği gibi çoğu durumda da ayıramamaktadır. konu hakkında birçok çalışma, birçok makale yayınlanmıştır..
    dalga geçtiğiniz için topunuzun ecdadını sikeyim gençler..

    bir edit daha: özelden bu mekanizmayı soran oluyor. buradan da yazayım:

    en çok farklı organları ve sistemleri olan çiftler zaten ameliyatla ayrılabiliyorlar. ancak ne kadar çok ortak sistem ve organ varsa ayrılmaları zorlaşıyor. hepsi farklı. her şey o ilk hücrenin ayrılma biçimine bağlı. ikiz olmayan bizim gibi bireyler, embriyoyu oluşturan o ilk hücrenin eseriyiz. ancak tek yumurta ikizlerinde hücre aynı dna ile 2ye bölünüyor ve 2 ayrı birey olarak 2 ayrı çocuk doğuyor.. (aynı genetiğe sahip)
    siyam ikizlerinde durum farklı. o ilk hücre bölünürken tam olarak birbirinden ayrılamıyor. zaten ayrılabilselerdi iki ayrı kişi, ikiz kardeş olacaktı..
    her şey o ilk hücrenin ayrılma biçiminde.
    siyam ikizleri iki başı olan 1 kişi değil, aslında 2 kişiden oluşan tek vücut.

    (doktor değilim, meraklıyım)
  • bu tipleri başımıza saranlar şimdi mağduru oynuyor. inci sözlük denen mal yuvasındaki aptalca şeyleri 'çok iyi yea', 'marjinaller yea' diye göklere çıkarırsanız o zihniyeyin yarattığı orospu çocukları ortaya çıkar ve böyle densizlikler yaparlar. kendi kendilerini sikerlerken umrumda değil de, şimdi 'gerçek insanlar'a bulaşmaya başladılar.
  • türkiye'nin gümbür gümbür gelen yeni nesilidir. çoğu da imamhatiplidir.
    ülkenin geleceği bok gibi arkadaşlar. kendini kurtarabilen kurtarsın.
  • ahlak çökmüş, insanlık bitmiş durumda...
  • mallar
  • üzülerek gözlemlediğim, gençlerimizin hatta toplumumuzun genel durumudur.
  • karşısındaki insanın duygularının önemsemeyen insan topluluğu. bunların bu tarz sözleri komik zannetmesinin sebebi çevressindeki insanlar da aynı tip olduğu için normal geliyor. bizim ülkedeki insanlarda sevgi ve saygı kelimeleri çoğu insanın ağzında sadece bir kelime. aslında ne sevmeyi ne de saygı duymayı biliyorlar. allah bu tarz insanlardan korusun beni. çünkü çoğu "o saatte ne işi varmış", "zaten ses çıkarmamış." diyen tipler.
  • plajda uyur gibi yatan ölü bir bebekle, sırf mülteci olduğu için dalga geçenleri gören bu gözleri, şaşırtmayan tanımlamalardır.

    allah hepsinin belasını versin!
hesabın var mı? giriş yap