• yakın zaman önce hepsinibilio.com vasıtasıyla tanıştığım, dokuz eylül üniversitesi hocalarınca organize edilmiş oluşum. piyasada kısa sürede iyi tanındılar.
  • insanlara sempatik görünerek önce kendi sistemlerine dahil ediyorlar, daha sonra da onları kenara atıyorlar. paralarını alıp yollarına bakıyorlar. bu arada farklı kişilere farklı fiyat politikaları mevcut. telefonla arayıp indirim istesen direk indirim yaparlar. bizzat test ettiğim için söylüyorum.

    tavsiyem uzak durun. kursrehberi.net de onlara ait. dolandırıcılık emsaliyle kurulmuştur
  • aldığınız eğitimi beğenmediğinizi, memnun kalmadığınızı, beklentilerinizi karşılamadığını yazdığınızda sahibi olduğunu iddia eden bir hesaptan o mesajı silmezsen kötü şeyler olur temalı mesaj alabilme ihtimalinizin epey yüksek olduğu şey.
    bu arada piyasaya yükselmiş haberiniz olsun, artık 20 liraya entry yazdırmanız zor
    edit büdüt: niyeyse söz konusu mesajlar birden silinivermiş, allahın hikmeti işte.
  • bizim için önemli olan para değil diğer kurumlar gibi birçok canlı ders sınıfımız yok o yüzden sadece bir tane sınıf açıyoruz deyip o sınıfa da 400-500 kişiyi yığan uzaktan eğitim kurumu. diğer kurumların sınıf mevcudunun 60 kişi civarında olduğundan bihaberler sanırım. ders notlarını satın almak isteyen kayıt öğrencilerine de konu anlatım kitaplarını 375 lira gibi çok cüzi(!) fiyattan satmaktadırlar. simurg adında yıl sonunda soru çözüm kampı yapıyorlar, dönem boyu derslerde reklamını yaptılar "müthiş sorular çıkacak, sadece öğrencilerimize özel olacak" diye. kamp tarihi yaklaşınca çat dışarıdan iki yüz kişi kayıt olmuş dediler. öğrenciler nasıl ya diye şaşırarak sorunca da insanı enayi yerine koyan bir cevap geldi hocaların birinden: arkadaşlar zaten bizim soruları biliyorsunuz gören yamuluyor, onlar zaten soruları görünce nasıl ya diyecekler halk edebiyatı ve yeni edebiyat harici pek bir şeyin tekrarını yapamayacaklar. bari sen yapma be yılmaz hoca, kayıt alabilmek için binbir numarayı yapan köşe başındaki dershane hocasından ne farkın kaldı şimdi senin. bir de yer yüzünde eski türk edebiyatını sadece kendisinin anlattığını düşünen bir hoca var ki insanların eski edebiyatta bazı konuları kendilerince öğrenme tarzlarıyla derste sürekli dalga geçer. allah bu kpss denilen bok çukuruna düşen herkesin bir an önce çıkmasını nasip eder umarım. insanların parasının, umutlarının hocalar tarafından bu kadar sömürüldüğü bir başka mecra daha pek azdır.

    not: bu entryde kesinlikle bahsi geçen hocaların yeterliliğine veya yetersizliğine laf edilmemektedir. eski türk dili ve eski edebiyat hocaları bu piyasada alanlarında teklerdir, bu konu tartışmaya kapalıdır. mevzu tavırlarıdır.
  • kendilerini akın dil sayesinde keşfetmiştim. özellikle kamplarını başarılı buluyorum, sayelerinde çok iyi puan almışlığım var. volkan şampiyon hocanın bir üst enrtyde gömülen şampiyon matematik kitabı da gayet son sınavların matematik sorularıyla uyumlu, soruları eşdeğer sayılacak nitelikte. hatalar her kitapta olduğu gibi var ama bu kadar gömülecek bir kitap asla değil.
  • kursrehberi.net de aynı kişilere aittir. iletişim bilgilerinden doğrulayabilirsiniz. oradaki yorumları görüp gaza gelmeyin. modlog'a bakarsanız burada da bol bol reklam yaptırdıklarını görebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap