korku filmi sorunsalları

  • 3 sene önce kanal d'de gece bir korku filmi izlemiştim. film çok heyecanlı gidiyordu iki polis şehirdeki bir katilin peşindeydi. daha önceki cinayetlerle bir bağlantı kuruyorlardi. hatta en son katilin şehrin altındaki tünelleri kullanarak evine girip çıktığını buldulardi. bu ev de kasabanın dışında bir çiftlik eviydi. tüneller o eve bağlıydı ama oradaki kişinin önceki cinayetler döneminden sonra bir daha görülmediğini evde kimse olmadığı biliniyordu.

    neyse bu polislerden birinin oğlunun da olduğu bi grup genç arabalarindayken bu görünmeyen katilin saldırısina ugruyorlar. adamı görmüyorlar ama olan biten kameraya kaydoluyordu.

    bu arada tünelleri takip eden bir polis o eve giden bağlantıyı bulmuştu ve evin altında tünelde insan kemikleri bulmuştu .

    neyse film böyle heyecanlı girerken to be continued yazdı. bi gün sonra açtım çıkmadı , hatta o hafta aynı saatlerde bu filmden bi gün önceydi galiba özgü namal in mutluluk filmi çıkmıştı.

    filmin sonunu göremedim öyle kaldı. sonra bi yerde muhabbet ederken bizim kuzen de aynı saatte izlemiş ve o da dedi en heyecanlı yerinde devame edecek dedi kaldi dedi. bi gün sonra da filmi vermedi.

    ımdb keywords ten baktım yine de bulamadım.