• spor salonuna makyajlı gelmeyi kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın. hani o da tartışılır ancak içinde spor sevgisi meksika dalgası yapan hatun kişi vakitsizlikten, aceleden, unutkanlıktan vs. iş çıkışı ya da öncesinde makyaj yapmayı tercih edebileceği herhangi bir faaliyet sonrasında kendini doğrudan spor salonuna, makyajını silmeden atmak istemiş olabilir.
    işbu başlıkta irdelenen vakada zikredilen hatun kişi spor salonuna gelmeden önce bizzat kallavi bir makyaj yapmıştır. söz konusu kişinin kütlesel donanımına dair herhangi bir nitelemede bulunmadan, doğrudan emarelerden; her bir set arasında çalıştırılmaya çalışılan bölgenin kaynamış yumurtayı çıplak el marifetiyle soymak için gereken süre kadar dinlendirilmesi en başta gelmektedir. insanların her yere istedikleri gibi gelmelerinde hiçbir beis görmeyen şahsımı rahatsız eden hiçbir durum söz konusu değil ancak, o terin içinde o makyaj seni daha da güzelleştirmiyor, çirkinleştiriyor ey (bkz: makyajsız çıkmayan abla).
  • hillside trio'daki hatundur.
    bu hatun spor yapmadan önce açık mavi farını sürer, pespembe allığını sürer, göz kalemini çeker, saçlarını toplamak dursun düzleştirir ya da maşayla şekil verir. sonrasında topuklu *spor ayakkabısını giyer ve vitrin alışverişi yürüyüşünü yapmak üzere salona çıkar. *
  • amaçlarını anlamakta güçlük çektiğim insanlardır.
    üç-beş aleti ikişer kere kaldırıp indirerek günlük egzersizlerini tamamlarlar fönleri dahi bozulmadan. bir gün gidip sorucam, "abla, olayınız ne sizin" diye.
  • özel plaja(yeni adıyla beach-clup) makyaj yapıp giden kızın akrabası olması muhtemeldir.
  • is cikisi spora giden ve yuzunu temizlemeden spor yapan normal bir insandir. spor sonrasi dusunu aldiktan sonra akan bir miktar makyaji temizleyerek salondan biraz daha silik bir makyajla cikar. ancak eve geldiginde tamami temizlenir o makyajin da.

    - hayir efendim, o makyaji cikaracak malzemeleri de yanimizda tasiyamayiz. sonra niye bavulla geziyo diyceksiniz bir de..
  • saçları fönlü, üstüne bir de virvirvirvirvir konuşup koşu bandında ya da cross trainer üstünde tam yarım saat dedikodu yapanlarını gördükten sonra şaşırmadığım hatunlardır. yemin ediyorum susup koşsalar maratona katılırlar, öyle ciğer var kendilerinde.
  • kafamda pembe-gri eşofmanlı sinem kobal olarak canlanıyor.
  • "koca" arıyordur.
hesabın var mı? giriş yap