• turkcell süper lig hakemi. malatya bölgesi hakemidir.
  • 24 ağustos 2009 diyarbakırspor fenerbahçe maçı'nda emre belözoğlu'nun elini kolunu itmesine kart çıkarmamış, olayların kızıştığı bir arada da ince ince maçın dördüncü hakemi bünyamin gezer'in arkasına saklanmıştır. süper lig, kendisinin mental yapısına beş beden büyük gelmiştir.

    en az bir, bir buçuk ay maç alabileceğini zannetmiyorum artık...
  • otto baric'e atilan tastan sonra "sanki magnum'la ates mi edildi?" diyen haluk ulusoy'u, 2006'daki denizlispor-fenerbahce macinda denizli taraftari futbol oynatmamak icin elinden geleni yaparken olaylari keyifle izleyen selcuk dereli'yi, meshur galatasaray-fenerbahce "sulu derbi"sini maci bitirmeye kararli olarak cikan bulent demirlek'i gormus fenerbahce taraftarini sasirt(a)mamis hakemdir.

    artik genel temayul cok acik: fener'le yaptiginiz mactan ne pahasina olursa olsun istediginizi almak istiyorsaniz sahaya konfeti, su, stad koltugu, buz parcasi, tas parcasi, cep telefonu (bunlar bugune kadar denenmis olan maddeler), kisacasi hayalgucunuz neye elveriyorsa atabilirsiniz. cok abartirsaniz en kotu mactan sonra kulubunuze bir takim cezalar gelir, ama o mac ne pahasina olursa olsun tamamlanir.

    fenerli oyuncular atilan maddeleri gosterdikce suat arslanboga garip garip tepkiler verdi. kimse ondan en yakin polisten kalkani kapip guiza'yi kollamasini beklemiyor. ama yumruk kadar tasi, cis dolu pet siseyi gosteren oyuncuya da dover gibi tepki verilmez.
  • kondisyonu çok üst düzeyde olan hakemdir. koşularda ve sınavlarda genelde birinci olur. haftanın 4-5 günü mutlaka idman yapar. zaten diğer günlerde de maçı oluyor genelde. kar-kış farketmez, diz kapağına kadar kar olan günlerde idman yaptığına tanık olmuştum ben. ayrıca süper lig hakemi olmasına rağmen oldukça alçakgönüllü mütevazi bir insandır. beden eğitimi öğretmenidir. abisi ruhi arslanboğa da eski b klasman hakemlerindendi.
  • en objektif en samimi halimle soylemeliyim ki; 20 subat 2012 bursaspor istanbul bsb maci ilk yarisindaki yonetimi ile verdigi kararlarin ucte ikisi yanlis, her iki taraf icinde, saka gibi, hakem seminerlerinde bay yanlis sinifindan ibretlik hakem. yazik olacak her iki takima da.

    ne yapmaya calistigi belli degil taraf tutuyor desem o da degil, anlasilmaz.
  • bahsi gecen macin * sadece ozetini izledim ve adam o 4-5 dakikaya bile bircok kritik hata biriktirmis.
    bir kere ozan ipek'in pozisyonu bariz penalti. hatta soyle diyeyim, o da penalti degilse super ligde hic penalti calmasin hakemler.

    webo'nun ikinci sari karti direk kirmizi olmaliydi. direk tabaniyle rakibinin bilegine basiyor. webo'nun da galatasaray macindan sonra ikinci kirmizisi bu. ikisinde de hatali zaten. boyle iyi bir forvete yakismayacak seyler.

    vederson'un ikinci sari kartinda da doka kendini cok guzel atmis yere. hocasindan mi ogrenmis nedir... hakem bu pozisyona da penaltidaki gibi yakinmis. ancak yine hatali karar vermis.
    ilginc...
    az daha bursa'yi dogruyormus kendisi. dinlendirilmesi ve akabinde klansman dusmesi gerek daha buyuk facialara yol acmadan.
  • fanatik galatasaraylidir. hakemlikten once galatasaray tribunune sikca gelmektedir. hakem olduktan sonra da gorevine bu kez saha icinde devam etmektedir.
  • 8 nisan 2012 manisaspor galatasaray maçı'nda galatasaray'a 2 penalti, rakibe bir kirmizi kart ve onun disinda da gs lehine yapilabilecek herseyi yaparak galatasarayliligini gostermistir.
  • bugün 2 mayıs 2012 sivasspor ibb maçı nı seyrettim.

    bir hakem ne yaparsa onu yapmayarak maçı katletmiştir.
    ofsayttan gol mu istersin, cezasahası dışındaki faulu penaltıya çevirmesi mi, hatta o penaltı topu yapılan pozisyon öncesinde hakem düdüğü ağzına götürüyor, tam ibb lehine faul verecekken vazgeçiyor, saniye sonrasında sivas penaltı kazanıyor.

    kartlar saçma, kararlar saçma,
    neresinden tutsak elimizde kalıyor türk futbolu.
hesabın var mı? giriş yap