• suya giren sunnetsiz erkeklerin,sudan sunnetli olarak cikmasini saglayan mucizevi göl.sunnetciler federasyonu ve devletin de yardımıyla bu gölün yeri herkesten gizli tutulmaktadır ve hatta yakın zamanda bu gölü başka bir boyuta taşımak için girişimlere başlanmıştır.
  • mudurnu-göynük arasında kalan sünnet köyü'ne gelmeden karşınıza çıkan muhteşem göl. doğanın saklı köşelerinden biri resmen. abant gibi kocaman değil; aksine minyatüre yakın, başı sonu belli bir göl olduğundan muhteşem manzaralar sunuyor ziyaretçilerine. bir de iddialı gelebilir ama stokholm'de, salzburg'da filan gibi hissedebilirsiniz burada. gölün kıyısında; mangalcılar da olmasa türkiye'de olduğunuzu hissetmeniz zor. göl evi, etraf, gölün durgunluğu, düzenlilik ve tüm ambiyans çok fena kuzey avrupalı.*oraya kadar gidin; değer.
  • (bkz: #10757266)
  • kenarındaki dağ evinde muhteşem ızgaralar yiyebileceğiniz* sakin, dingin bir göl. küçükken izlediğimiz aile filmlerinin büyülü göllerinden biri.
    göl kenarındaki tesiste bu kadar güleryüzlü ve düzgün çalışanları nereden buluyorlar diye merak ediyorum. istanbul'da birçok pahalı yerde bu kalitede çalışanlara rastlayamıyor insan.
  • sosyal tesisten eser kalmayan, özel işletmeye ait tek otelin odalarının da yıllardır tadilat yüzü görmediği yerdir. beklentisi salt tabiat ve şehirden uzaklaşmak olanlar gitsinler. aradıklarını bulurlar. yemek, garsonlar, eğlence de bonus olur yüzleri güldürür. fakat oda temizliği istiyorum demeyin gereksiz yere. yapmıyorlar çünkü.
  • hafta sonunda gidilecek yerler listenize alabilirsiniz. tabi; doğa yürüyüşlerini ve fotoğraf çekmeyi seviyorsanız.
  • isim itibariyle pipileri kesip kesip attıkları göl olsa gerek.
  • kendinizi iyi hissetmenizi saglamaya fazlasiyla yetecek olan gol. gidin gezin oksijen depolayin ve yenilenin.
  • 2008 itibariyle çevresinde sadece vodafone 'un çalışmadığı (ama hakikaten hiç ama hiç çalışmadığı), aslen bir krater gölü olan (ki toprak ve kaya yapısına azcık yakından bakılırsa farkedilecektir), kışın hemen buz tutan ve bitakım cengaver insanların yaradan'a sığınıp dar bir noktasından karşıdan karşıya geçtiği, geceleri aşırı derecede ıssız olmakla beraber gündüzleri aynı ıssızlığın insana son derece huzur ve mutluluk verdiği, etrafındaki dağ-tepe-bayır-yamaç vs. kombinasyonları içeren yürüyüş parkurunun takriben 4,5-5 km uzunluğunda olduğu, bu parkuru kış mevsiminde diz boyu kar, rüzgar ve lahana misali kat kat kıyafetlerle günde 2 kereden fazla yürümenin adamın anasını ağlatabileceği, aynı parkurda pek çok hayvanın karda bıraktığı garip ayak izlerine bakılıp "geyik bu yok yok domuz bu tilki bu sincap belki de" tartışması yapılabilecek, hala çok fazla keşfedilmemiş olduğu için bakir kalmış ve istanbullular ve ankaralılar tarafından henüz uludağlaştırılmamış, çevresinde kalınabilecek en büyük ve en iyi tesisin mudurnu tavukçuluk a ait olduğu (hoş; pek başka tesis mesis de göremedim zaten), long weekend için ideal olan "doğa harikası" göldür.

    tavsiye ederim; etrafa çöp möp atan olursa da oyarım.
  • gölden çok yağmur yağdıktan sonra oluşan su birikintilerini andırıyor. yol kenarıysa uğrayın ama bizim gibi 2 veya 3 saat yol teperek gidilecek bir yer değil.
hesabın var mı? giriş yap