• geçenlerde başıma gelen üzücü durumdur.
    uzun zamandır tanıdığım ve hoşlandığım kız ile uzun zaman sonra buluşma ayarladım ve onunla güzel bir akşam geçirdim. beraber biletli bir etkinliğe gittik ordan çıkışta yemek yedik. onu evine bırakana kadar yaklaşık 4-5 saat çok tatlı ve eğlenceli vakit geçirdik güzel sohbet ettik. yeri geldi fiziksel temasta bulunduk(gülerken el ele değme, evine bıraktığım zaman sarılması vs.)
    bir dahaki buluşma için de sözleştik hatta o efsane soru olan eve vardın mı sorusu da geldi ondan. buraya kadar her şey süper. fakat bundan sonra tatsızlık başlıyor. ertesi gün onunla iletişimde kalmaya yazışarak devam etmek için konu açıp bir şeyler paylaşıyorum fakat çok soğuk ve kısa cevaplar veriyor. konuşmak istemiyormuş havası yaratıyor. sanki o güzel akşamı hiç geçirmemişiz gibi davranıyor. bu da benim aklımı kurcalayıp o akşam sonrası beslediğim güzel umutları bi tık yıkıyor. ne yapacağımı bilmiyorum ne yapılır bilmiyorum. ilişki uzmanı ekşici kardeşlerimden bu konu ile ilgili o güzel fikirlerini beklerim
    biliyorum bu başlığın altı erkek kadın ilişkileri ile ilgili stratejik taktikler ile dolacak. sorun da bu zaten. hislerle hareket etmek gerekirken satranç mı oynanıyor bilmiyorum.
  • istese inan bana ,ne yapar ,ne eder sana yazar, arkadasi aldigin yere dogal ortamina birak, hayata devam..
  • 30 yaş üstü abilerden genç erkeklere tavsiyeler ;

    sevgili genç arkadaşlar, insan iletişimi tek bir kalıba sığdırılamayacak kadar dinamikleri olan bir konu. yani yaşanan ya da yaşanmayan bir olayda "karşı taraf neden böyle davrandı?" sorusu sizi insan ilişkilerinde başarısız kılar.

    "peki ben şimdi ne yapmalıyım?" sorusuna gelince, içinizden ne geliyorsa onu yapacaksınız tabii ki. merak ettiyseniz karşı tarafa neden öyle davrandığını soracaksınız. üzüldüyseniz hissettireceksiniz, belirteceksiniz. strateji kaygısı gütmeyeceksiniz. saygı çerçevesinde, içinizden nasıl geliyorsa o şekilde davranacaksınız. sadece ikili ilişkiler açısından söylemiyorum bunları. siz hayata karşı net olacaksınız ki karşınıza size "layık" birisi çıksın.

    inanın bana, strateji kaygısı olmadan, kendi kendinize de zevk alabildiğiniz bir hayatta yalnız kalma olasılığınız yok. sevgiliniz olmayabilir ama dostlarınız olur. paranız olmayabilir ama huzurunuz olur. yalnızlığı kutsallaştırmadan sadece "kendi" hayatınızı yaşamaya çalışırsanız, hayata karşı net olursanız, ne istediğinizi ve istemediğinizi bilirseniz sizi sağlık dışında üzecek bir konu olmaz. sağlık olsun, gerisi bir şekilde halledilir.

    debe eklemesi: g.
  • maldır.

    başka ne arıyor olabilir
    baktın beğenmedin, etmedin sohbeti daha kısa kesip buluşmayı sonlandırabilirsin.
    tabi bu olay erkek için de geçerlidir.

    kimsenin nazını falan çekmeyin,
    en ufak bir olayda vurun totosuna gitsin.

    yatırım tavsiyesidir.

    edit: öncelikle kestane balının diyarı zonguldak gökçebey pazarlıoğlu köyünden tüm dünyaya selamlar.
    feminist bir kaç abla mesaj atmış.
    “tabi bu olay erkekler için de geçerlidir” dedim.
    bu olayda kızlara hakaret nerde var amk.
  • tek taktik: hayatta kimse vazgeçilmez değildir.
  • süper geçmemiş
  • sen çok derin düşünürsün ama bazen açıklama çok basittir. belki de bu süreçte buluştuğu tek kişi sen değilsindir. belki de ibre öbür tarafı göstermeye başlamıştır...
  • kadinla erkek iliski dinamigini bu yaşima kadar test ettim ve cikan sonuca göre sen artik ağa düşmüş bir sineksin. sen çabaladikca bu örümceğin daha çok hoşuna gidecek. sakin ol ve bekle. az cool ol 2-3 hafta. ise yarar mi emin değilim ama kendine saygı duyarsin. unutma örümceğin sezileri çok daha güçlü.
  • başka biri var. bir dost.
  • en asil duygunun kadınıdır.
    kız senden net bir şekilde hoşlanmamış kardeşim. ama tipinden, ama havandan, ama zekandan, ama maddi olanaklarından bir şekilde hoşlanmamış. buluşmanın süper geçmesi de, senden hoşlanmadığı halde bunu buluşmayı mahvetmemek istememesi nedeniyle senin hissettiğin bir sanrı olarak değerlendirebilirsin. madem buluştuk hoşça vakit geçirelim diyecek kadar olgun bir kadın en azından. yoksa sandığın anlamda süper geçseydi emin ol senin sohbet açmana gerek kalmazdı. "biz şimdi neyiz" den, doğacak çocuğunuzun adına kadar olan bir yelpazede soruların, sohbetlerin muhatabı olurdun.

    altın kural: hiçbir kadına ısrarcı olmayın. attığın mesaja cevap vermiyor veya geç dönüyorsa o yazana kadar yazmayın. ısrarcı olmak itici olduğu kadar günümüzde artık "taciz" diye de nitelendirilebiliyor.
hesabın var mı? giriş yap