• akp'nin neden başta olduğunun açıklamasıdır. merak ettim başlığa girip bi baktım neler oluyo diye. ilk kez o kadar kösçülü bi arada gördüm hayret ediyorum.
  • (bkz: evrim teorisi)
  • türkiyenin bu kadar sorunu varken, yok gs maça çıktı yok çıkmadı tartışması yapanlardan farksız kitledir.
    survivor hiç değilse bitiyor unutuluyor, maç muhabbeti saçmalığı bitmiyor da...
  • ben de bu kitleye dahildim zamaninda. bbg ile yetisen nesil de benim. napalim yani, bizim sucumuz mu buyurken ekranda sadece bu tarz programlarin donup durmasi.
  • türk toplumunun ölümüne tembel olmasından mütevellit bir durumdur. ne yapsın insanlar kitap okumak, ders çalışmak, felsefe çalışmak vs. ne bileyim zeka gerektiren ne kadar iş varsa bu toplumun %90'ına uzak. bu nedenle beyni en iyi neyle uyuşturacaksın? işte örnekler: (bkz: futbol), (bkz: survivor), (bkz: o ses türkiye), (bkz: bbg), (bkz: ben bilmem falanca bilir), (bkz: sığ milliyetçilik), (bkz: siyasal islam), (bkz: toplumsal islam), (bkz: kavak yelleri) vs. vs. örnekler çoğaltılabilir.

    unutulmamalı ki düşünen insan sorgular, sorgulayan insan sorular sorar ve sorular tehlikelidir.
  • elit ya da marjinal olma cabasinda degilim fakat tv dunyasinin insanlari iyi yonlendirdigini en azindan embesillere sms attiracak kadar iyi yonlendirdigini dusunuyorum. ciddi ciddi boyle yarismalara kafa yoran psikolojisi etkilenen insanlar var. ya derdiniz yok ya da aptalsiniz. bence ölüm pahasina apple urunlerini kullanan insanlarla bu yarismalara prim veren insanlar ayni insanlar. kapitalizmin kolesi olmayin, haydi hep birlikle adil duzeni kuralim saka amk sizinle bir bok kurulmaz. pizzayi elimizle yiyecek kadar samimi insanlar olsak yeter.

    tanim: türkiye bitmis dedirten kitle.
  • evinizde tahta masa ve meşale varsa sizinde çok rahat dahil olabileceğiniz kitle. pvc masa ve ışıldak olur mu diye mesaj atmayın denedim olmuyor aynı ambiansı vermiyor bir türlü. konu dönüp dolaşıp dünya kupasına geliyor.
  • burda bile topik açıp, üzerine de yorumlar gelen, herkesin eleştridiği ama eleştiren herkesin de yan gözle acaba kim kazanacak diye baktığı show programı.
  • (bkz: gizlice izlemesine rağmen entel görünmek için survivor izlemiyorum diyen kitle)
    (bkz: yav hee he)
    (bkz: 50 karakter sınırına takıldık yapacak bir şey yok)
hesabın var mı? giriş yap