• güzel mekan. salı ve perşembe akşamları verilen authentic jazz dersleri oldukça keyifli; hem de güzel terletiyor. authentic jazz için konuşmak gerekirse, sadece tek bir ders için bile ödeme yapabilmenizin yanı sıra birden fazla ders için indirimli ödeme yaptığınız zaman da hemen bir sonraki derse katılmanız gerekmiyor; ödemiş olduğunuz diğer derslere dilediğiniz zaman gidebiliyorsunuz.
  • istiklal caddesi'nde nevizade taraflarında, topçekenler sokak'ta bulunan, samimi insanları ve sıcak ortamı ile çok çabuk alışılan bir swing kursu.

    asıl lindy hop eğitimi veriliyor, ama charleston, balboa, collegiate shag ve authentic jazz dersleri de verilmekte.

    hem cuma günleri sosyal dans geceleri, çarşamba ve pazar günleri de pratikleri var.

    bu kadar çok insanın kendisini dansa verdiğini görmek bile insanı mutlu ederken hele bir de siz dans ettiğiniz zaman baya eğleniyorsunuz. zaten swing tartışmasız dünyadaki en zevkli dans türü..

    buyrun, burada da web siteleri duruyor:

    http://www.swingistanbul.com/
  • nasıl bir araya getirdiniz lan bu kadar tatlı insanı dedirten dans kursu. eger baslamayı dusunuyorsanız hic beklemeyin.
  • tarikat gibi bir dans oluşumu, içindeki herkes çok mutlu, çok dans, çok renk.
  • lindy hop yapmayı bilmiyorsanız bile sıkılmayacağınız bi yer. mutlu, pozitif bir atmosferi var.
  • taksim stüdyosu galata'ya taşındı ve tek kelimeyle nefis.
    eğitmen kadrosu da gerçekten başarılı.
    hayli rikomendıd
  • ben bu swing'i uzun zamandır takip eder, latin dansları gibi yılansı olmadığı için daha kolay sanırdım. ne zaman burada lindy hop'a başladım, yanıldığımı anladım. bayaa zor, hareketli ve kondisyon gerektiren danslar. bir de aşırı mutlu yapılıyor. mesela salsa yaparken insanlar daha az güler sanki, swing yaparken herkes sanki az önce lsd çakmış da gelmiş gibi mutlu.
  • dansın güzelliğini ve mutluluğunu yaymak amacıyla diyarbakır'da da workshoplar düzenlemeye başlamış bir oluşum. geçtiğimiz haftasonu hatta bunun öğrencileri kalktı gitti buralardan, oradaki arkadaşlarıyla buluştular. bbc'nin gözünden kaçmamış bu durum, haberini yapmışlar. hürriyet de atlamamış.

    http://www.hurriyet.com.tr/…-zurnali-swing-40772815

    bunun dışında, son birbuçuk senedir üyesi olmaktan mutluluk duyduğum, hayatımda büyük bir boşluğu dolduran, hemen hemen herkesin sanki seçilmiş gibi bir araya gelmesine şaşırdığım, inanılmaz bir topluluk.
  • galatadan sonra mısır apartmanında da yerini almıştır. ailemiz büyüyor.
hesabın var mı? giriş yap