• tam şurada bizleri karşılayan alo fatih serisinin dördüncüsü.

    sıfır özgürlükçü başbakanımız bu sefer de gazete okumaktadır. habertürk gazetesini eline alan başbakanımız sakin sakin sayfaları hışırdatırken 24. sayfaya gelir ve olaylar gelişir.

    fatih altaylı'nın ikinci kez yerin dibine geçişinin de bir belgesi bizi karşılıyor. önceki seferden tecrübeli olacak ki fatih altaylı bu sefer tahmin etmiş böyle olacağını. kendi ağzıyla söylüyor. ne demeli bilinmez..

    sağlık alanında yapılan kofti gelişmeleri eleştiren bir haberi bile sansürleten başbakanımız var, yaşasın.

    içerisinde özür mahiyetinde fatih'in söylediği şu laf geçiyor;

    "anlaşılmıştır efendim. ben şimdi mehmet müezzinoğlu bey'i birinci sayfadan haber yapıyorum."
  • doğduğunda kulağına ezan okunup biat diye fısıldanan ortalama bir tayyipçiyi etkilemeyecek ses kaydı. başbakan evini basıp ailesini kılıçtan geçirse "ama alnı secdeye değiyor yhaa" diyecek adamdan başka türlü bir tepki beklemek beyhude zaten. buna da gözyaşları içerisinde bir kulp bulurlar elbet.

    (bkz: montaj diye bağıran tayyipçi)
  • (bkz: #37345673)

    (bkz: dikkat yüksek miktarda yalakalık içermektedir)

    haberin hemen ertesi günü fatih altaylı'nın hükümeti aklama çabasındaki yazısı: http://www.haberturk.com/…iye-evet-nankorluge-hayir

    (bkz: http://i.imgur.com/s8o3ryy.png)

    adam resmen kızı sakat ve yardıma muhtaç aileyi yerden yere vurarak rte'yi savunmuş. peki ya ailede yüklenecek bir kusur bulamasaydı ne yapacaktı? ses kaydında da söylediği gibi; ya hastane yönetimine komple ya da hastanedeki doktor, hemşire, hasta bakıcı, artık gözünü kimi kestirirse suçlayıp a.k. partisini göklere çıkaracaktı.
  • beni gercekten heycanlandiran video. eger haramzadeler bunu da kesip bicip montajla yaptiysa fatih altayli'nin dedigi gibi, ulkemiz ilk oscarina cok yakin. boyle bir kurgu ve ozel efekt kombosunu saniyorum akademi de atlamaz.
  • insanların hayatını karartmanın ne kadar kolay olduğunu gözler önüne sermiş kayıt.

    ''toptan gitti'' derkenki o işi bitirdim, küçük dağları ben yarattım tonu insanın midesini bulandırıyor.
  • oyle midesi kaldiran dinlesin deyip gecmemek lazim "aman ya midem saglam benim" diyen bir cok insani maf etmistir.

    "many bothans vomited while listening to this" - mon mothma
  • bu kayıta da montaj yalanı atamayacaklar.

    bu fatih altaylı'nın savunma yazısı http://www.haberturk.com/…iye-evet-nankorluge-hayir

    bu atılan çalışanlarla ilgili 2 ekim tarihli bir haber http://arsiv.gercekgundem.com/?p=569618

    adamlara bak ya lağım çukurundan yazıyorlar resmen.başbakandan emir alarak haber kaldırdıkları yetmiyor,insanları işten atıyorlar.üstelik bir de harıl harıl sağlık bakanını arayıp birinci sayfadan reklamını yapmak istiyorlar.

    siz ne utanmaz adamlarsınız ya.habertürk gazetesinin meşruiyeti falan kalmamıştır artık.utanmaz herifler iddianameyi halktan kaçırıyorlar,bunlar yayınlanınca da montaj diyorlar,özel hayatın gizliliği deyip internet yasası çıkarıyorlar.

    bu konuşmalar ne mahrem,ne de özel,başbakanın deyişiyle bu geneeelll,genel ahlaksızlık!
  • "gel de artık bunu sil, çıkar" kısmını duyduğumda bana bin dokuz yüz seksen dörtü anımsatan kayıt. aslında sayın başbakanımızın ciddi ciddi insaf edin diyerek rica ettiği * sansürün ötesinde istediğimiz zaman istediğimiz gibi haber kavramına ulaşmaya bir adım kaldı. bir doğbak birkaç da bellek deliği bu işi hemen çözer.
  • üç kuruş maaş alan muhabirlerin ekmek paralarıyla oynan ses kayıdıdır.
hesabın var mı? giriş yap