• bütün maçlardan yatan kupondan, hiç bir farkı olmayan kupon. her ikisinde de eliniz boşta kalıyor.
  • benim amca olunun kupondur o
    +amca olu gene tek maçdan yattim
    -genemi??
    +gene
  • şimdi değil de eskiden büyük karizmaydı bu. spor toto'nun spor toto olduğu, 13+1 olmak üzere 14 maçı bilmenin gerektiği ve karşılığında hatırı sayılır paralar kazanıldığı yıllarda pis koyardı adama, gözüne uyku girmezdi. o kuponla vedalaşamazdı, aylarca cebinde dolaştırırdı. dile kolay 13 banko maçı bilmiş, geri kalan 3 maçtan herhangi birini bilse paraya para demeyecek ama gel gör ki futbol tanrıları oyun oynamış. şimdi tek maçtan yatan kuponun sahibinin triplerine bakıyorum, deli olmamak işten değil. kupona bak çay demle;

    mençıstır - midilsboro : 1
    sevilya - barselona : 2
    fener - antep : 1
    denizli - galatasaray :2

    bu kuponun kökü tutsa vereceği oran 1 e 2, ondan sonra vay efendim tek maçtan yattım, 90+'da gol yedik bilmem ne. yürü git lan!
  • koleksiyonunu yapanlar vardır. eve gelen herkese huşu içerisinde gösterirler bu koleksiyonu. ben bi' tanesini buruşturup, sahibinin ağzına sokup, susuz yutmasını sağladım dördüncü seferden sonra.
  • ''245 lierse - zulte waregem 1 oran: 2.4
    253 real betis - a. bilbao kg var oran: 1.55
    251 cagliari - palermo kg var oran: 1.65
    244 kortijk - mons 0 oran: 3.2
    240 roda - nijmegen üst oran 1.5 (yattı)''

    toplam oran: 29.46

    nedense hep de en düşük orandan yatar bu kuponlar. sonra da o maç ile ilgili takımlar kara listeye yazılır ve bir daha onların maçlarına oynanmaz.

    gitti 290 liracık!
  • bir puanla kaçırılan takdirden daha fazla üzer.
  • "tek mactan yattim haci, su kadar para kaldiracaktim" tarzi muhabbetlere sebebiyet veren kupondur. kimilerinin iddia kuponu tek mactan yatmasada tek mactan yatmismis gibi de gosterilebilir. var boyle bisey. ayni sey 6'li genyan (ganyan degil bak genyan ;)) oynadigim zamanlarda da vardi. simdi de var. son ayakta yattim, 5. ayakta yattim (eseklerin kosusu olmasindan mutevellit) haci tarzinda. bahis oyunlari degisti yatilan sey degismedi anasini satayim. hep tekten hep tekten, gormedim hic ciftten..

    seytaniniz bol olsun...
  • o hafta yatan kuponların en az %90'ını oluşturur.
  • http://f1203.hizliresim.com/v/s/3snjj.png
    budur. beşiktaşla birlikte kanser yapar.
hesabın var mı? giriş yap