• türkiye'nin yeni web tv kanalı.
    "bir grup kafası bozuk insan televizyonda görmek istediklerini bulamayınca, nöronlarına yıldırım düşer ve olaylar gelişir."
    bugün açılan sitede şu anda tekno sohbet, webrazzi ve dan dun gibi programlar var. fakat yakın zamanda yemekten spora, geziden oyuna kadar pek çok konuda programlar yayımlanacağı söyleniyor. bir serdar kuzuloğlu projesi daha... işin içinde timur sırt, şükrü andaç, erdal kaplanseren, ersan özer, meriç kara, arda kutsal gibi isimler var. hadi bakalım...
    http://www.televidyon.com/

    ek: bu entry yazıldıktan sonra televidyon ekranlarında boy gösteren güzel insan burak bayburtlu'nun da adını anmak gerekiyor. kendisi meriç kara ile izlemesi son derece zevkli bir program yapıyor kafa kafaya adında.
  • donanım inceleme üzerine kafa kafaya bir program eklenmiş gün itibariyle.
    (bkz: http://televidyon.com/p/374/kafa-kafaya-nedir)
  • genel olarak teknoloji haberleri ve bilişim sektörünü ilgilendiren videoları barındıran bir site. ilk bakışta sıradan bir video paylaşım sitesi gibi algılanıyor ancak öyle değil. bilgilendirici nitelikte -pek özenle hazırlanmış olmasa da- izlerken sıkmayan programlar hazırlanmış. bilişim seminerlerinden de görüntüler var. meraklısına faydalı olabilecek bir oluşum.
    gün geçtikçe daha da sağlam bir içerik arşivi ile yollarına devam edeceklerinden hiç şüphem yok.
  • kendini* methediyor gibi olacak ama benim de bir parçası olduğum muhteşem proje. türkiye'de teknoloji namına kimi düşünseniz sitede eliniz onun linkine tıklıyor. darısı dışarda kalanların başına diyor, ziya bahtiyar'dan bilgisayar virüslerini işlediği bir program diliyorum.
  • sağlam fikirleri olanlara program yapma olanağı sunacağını da söyleyen yayın platformu.
  • sitesi oldukça janjanlı, hani böyle kımıl kımıl bir görünüme sahiptir. ilk başta alışmak zor olsada, programları izlemeye başladıktan sonra gözler herşeyi kabulleniyor. şimdilik tek eksikliği rss özelliğinin bulunmamasıdır.
    bu arada "dandun" kanalı ismi oldukça yaratıcı olmuştur.
  • heryerde kendini gösteren "muhafazakar mafya" bu sitenin comment alaninda da kendini göstermekte. teknosohbet.tv'nin son bolumlerinde arka plandaki plazmada akan ftv goruntulerine takilan kitlenin algilayalamadigi, pek teknolojik olmayan vizyonel bir sorun var: bu adamlara bu perspektifteki programlari tvde yaptirmayacaklari icin, sirketlesip, kendi networklerini kurup didinip ugrasiyorlar. uslub bu arkadas. zannetmiyorum, bir herseyden iskillenen sikmabasperver gelip de islerine dadansin arzusu icindeler. bu heryere yetisme, heryeri degistirme cabasi neden?
  • iphone 3g hakkında da programları olan site.

    http://televidyon.com/p/489/iphone-3g-turkiyede
  • program içerikleri gittikçe genişliyor ancak teknosohbet gibi bir program öyle kolay kolay gelmez herhalde... serdar ve timur'un geyiğinin tadı çok başka...
  • (bkz: sinevidyon)
hesabın var mı? giriş yap