• http://tezgahcilar.com/neler-yapiyoruz/ sitesinden ulaşılabilen farklı işler yapan, eğitimler veren yaratıcı bir grup. sanki aralarında fatih aker'i de gördüm. şimdi de hikayenize size özel şarkı yapıyorlar.

    http://tezgahcilar.com/eylul-burak-hikaye/
  • yeni mezun elamanları ve juniorları 'tezgah'larına getirmek isteyen kişilerin oluşumu.

    sektörün bu yeni öğrencileri sömürdüğü yetmiyor mu?

    bu yöntemi 2000-2012 yıllarında tedavülden kalktı, çocuklar. nice öğrenci parası sömürdü bu tür sertifika ve programlar. şimdi ise adları atölye veya etkinlik oldu! gidin üniversitelere orada anlatın. kılı kırk "yararak" okumaya çalışan çocuklara bir yardımınız dokunsun. zaten bok gibi para kazanıyoruz.

    düzeltme:

    entry bir şekilde şikayet edilmiş. ama dünya hâlâ yuvarlak.
  • ücret kısmında her seferinde "nakit" diye belirtmeleriyle şüphe uyandıran kişisel gelişim şeysi. çok fazla kredi kartına taksit talebi alıyorlarsa bilemem?!
  • hep istanbul hep istanbul derken bu hafta sonu ankara'da düzenledikleri 'sosyal medyada etkileşim ve viralite" atölyelerine katılma fırsatım oldu. kurucularından biri veriyordu eğitimi: bora öğünç. ne yalan söyleyeyim klasik bir sosyal medya eğitimi edası ile sıfır beklenti-sıfır sıkıntı mottosu ile gittim, gördüm. harbiden acayip sıra dışı bir içerik ile çok verimli geçti. anlattılar,anlattık, sorduk. baya atölye sonrası sohbet etme şansım da oldu bu arkadaşlarla . öyle yeni yetme tipler olmadıkları aşikar; bu işi tutku ile baya çalışarak-çabalayarak yapıyorlar. biz angaralılar için fazla böyle şeyler, şimdiden söyleyeyim.

    edit : yılların leman kültür'ü de zaytung zone olmuş bu arada. yaşlanıyoruz dostlar.
  • net söylüyorum, çok samimler.

    sektörüm icabı, bugüne kadar 3 etkinliklerine katıldım. bunlar, her yönü ile internetten satış, infografik ile etkili sunum hazırlama ve acayip keyifli olan game of thrones gıybet gecesi'ydi. ve de hepsi birbirinden dolu, ilginçti.

    olayı şöyle özetleyeyim:

    eğitimlerinde boş konuşmaya hiç yer vermiyorlar. bunu özellikle satış eğitiminde gördüm. 4 hafta, arka arka sayfalarca not tuttum, bilgi bombardımanı vardı.

    çok tatlı eğitmenler ile çalışıyorlar. infografik eğitimindeki kemal hoca sanırım mimar sinan'da akademisyendi aynı zamanda, hem eğlenceli hem dolu bir eğitimdi.

    hakikaten hiçbir yerde bulamayacağım, çok farklı içerikler sunuyorlar. meğer geekyapar.com'un kurucusuymuş, mert günhan hayatımda tanıdığım en dolu insan. açıkçası game of thrones etkiliğine goy goya gitmiştim ama adam bildiğin külliyatına girdi işin. hiçbir soruyu da pas geçmedi. hastası oldum.

    eylül'de neler olarak göreceğiz; ama gözüm üzerlerinde, bilsinler.
  • taksim meydanına 3 dakika mesafede olan yerleri ile inanılmaz merkezi, birbirinden güzel etkinlikleri ile de öğretici bir oluşum.

    bugüne kadar katıldığım 3 etkinlikleri oldu, 4 ve 5'i de takvimimde işaretledim. girişimcilik üzerine yapılan konuşmalar gerçekten başarılı ve ufuk açıcı oluyor.
  • yeni denk geldim. şöyle bir inceledim, gerçekten boş bulduğum oluşum. kendilerini süsleyip püsleyip, bilgisiz insanları tezgahlarına çekiyorlar gibi geldi. kim gidiyor para veriyor çok merak ediyorum gerçekten.. üstüne para verseler gitmem..

    atölyelere katıldım çok bilgilendim diyen yazarlar da olmuş (büyük ihtimal tezgahçı kadrosundan), insanları kandırıyorlar diyen yazar da olmuş. hatta bir yazar, üşenmemiş araştırmış, kendisini tebrik ediyorum. #51902219 (bkz: sherlock holmes)
  • yerleri taksim meydanına 3 dakika mesafede değil şimdi kendimizi kandırmayalım *

    ancak hem atölyeleri, hem meslek erbabı serisi hem de düzenledikleri etkinlikler şahane.

    yeni ufuklara yelken açmak isteyenlere, yeni insanlar tanımak, bağlantılarını çoğaltmak ya da sadece keyifli vakit geçirmek isteyenlere, etkinliklere kendisi de katılmış bir insan olarak şiddetle tavsiye ediyorum.
  • böyle yanarlı dönerli deli partiler de düzenliyor bu ekip. çok da eğlenceli oluyor valla takip edin bence. bir de kurumsal da çalışıyorlar artık. çalışanların "olsa da gitsek" diyeceği eğitimlerin de mümkün olduğunu kanıtlıyorlar. he bir de nişantaşı'na taşındılar. böyle bahçe içinde şirin bir yerleri var.
hesabın var mı? giriş yap