• ilk bölüm itibariyle jürinin geçen sezon kadar eğlenceli olmayacağı izlemini vermiştir. fakat yarışmacılar açısından güzel bir başlangıç sayılabilir.

    --- spoiler ---

    sally barker'ın sir tom jones'u ağlatmasına ramak kalmıştı.

    --- spoiler ---
  • her fırsatta yinelemekten bıkmadığım tezimin (bkz: müzik ve oyunculukta ingilizler'e torpil geçilmesi) bir diğer kanıtı. the voice international gibi bir şey yapılsa kıtaları siler süpürür adamlar.
  • o ses türkiye'yle bu yarışma aynı formatta ya şimdi... şöyle bir tespitim var bu formatla alakalı benim...

    bu formatı futbol olarak düşünürsek eğer, the voice uk bu formatın premier lig'i, o ses türkiye ise hong kong 3. ligi gibi kalıyor. o derece uçurumlar var arada :(

    biz de kalkıp "acun şöyle, gökhan böyle olmuş da... en kral ses x ulan!" diye çırpınalım. adamlar gerçekten bir şov programı yapıyorlar, aynı formatın bu şekilde kullanılması anca türklere yakışırdı zaten. büyük yiyorlar bizi, kimse de çıkıp "lan?" demiyor.
  • --- spoilers03e02 ---

    jamie johnson, pop parçalar için uygun olur diye düşünüyorum. mairead conlon (tam bir chavette), purple rain gibi zor bir şarkıyı seçti, belki bir iki tur dayanır diye düşünüyorum. jimmy weston, kylie'nin takımı için değişik bir tat olacağı kesin. kelsey beth bacakları ile gözüme girdi diyebilirim kanımca vasat bir ses. bob blakeley; yarışmada kesinlikle olması gerekn bir ses idi jüri bunu nasıl pas geçer anlamış değilim yaşı dolayısı ile sesi oturmuş. bence yarışmayı sonuna kadar götürebilecek potansiyele sahipti. üzüldüm lan. miles anthony, heyecan yaptı titredi garibim. sophie may williams, 17 yaşında olmasan veya boş ver yahu kızım seni bu ülkede el üstünde tutarlar. seni pamuklara sararlar, sana wierdo diyenin ağzına burnuna vurayım emi. ohhşş, hayran hayran izledim. aşığınım yanında olamasam da, aşığınım sana dokunamasam da. william sende az puşt değilsin ha, jermain jackman'i de son anda kaptın.

    ikinci bölüm itibari ile kylie biraz şişirdi takımı, sir tom ise üzerinde epey uğraşması gereken bir yarışmacı kattı takımına ama bu bölümün kazananı william oldu, ricky garibim kaldı öyle.

    sophie may williams, kurban olurum sana gadasını aldığım. gül döktüm yollarına gel ben seni yaşatırım.
    --- spoiler ---
  • --- spoilers03e03 ---

    bu hafta yakışıklı ingiliz jönlerinin haftası oldu, andy otley düz bir şarkı seçmesi nedeni ile seçilemedi. bu yarışmada sesini gösterebileceğiniz şarkı seçilmesi en önemli şey. iesher haughton, little beyonce olmaya aday, süper bir sesi var ve will ile güzel işler başarır. will işlemesini bilir ise her ne kadar değiştirmeyeceğim dese de. paul black'in twisti şahane idi, komik dakikalar yaşadık. vicky jones, ilk başlarda standart bir ses gibi söylese de sir tom ve kylie'yi döndürmesini bildi. georgia, adele'nin kuzeni bence işlenmeye hazır bir ses daha sir tom güzel bir tercih yaptı. ve gerçekten 27 yaşında durmuyor, ah arkadaş ne yer ne içersiniz siz yahu bizim okul sütümüz bile zehirli iken. celestine ise bu hafta sir tom'un ekibine katılan diğer ses idi. çikolata renkli ama iesher karşısında bence hiç şansı yok. si genaro; dostum senin gibi insanlar herkesin arkadaş çevresinde olmalı işte o vakit dediğin gibi dünya daha güzel bir yer haline gelirdi. muhteşem dakikalar yaşattığın için teşekkür ederim. böyle enerjisi yüksek olsa keşke herkes, yarışmanın en güzel anlarını yaşadık. myles evans ise ilk defa kalabalık karşısında söylemesine rağmen güzel söyledi. stüdyo'da parlatıp justin bieber'ı dövmesi için bence türk vatandaşlığına geçirelim, arkadaş erkek güzeli lan. leverne scott-roberts, müzikal geçmişi güzel kullanan bir diğer yarışmacı oldu. ilk bölümdeki leo ihenacho'dan sonra bir başka yarışmacı oldu.

    jürinin hep beraber döndüğü isimler olan; iesher ve leverne sonlara kadar götürür. bu hafta sir tom, six bomb'u tamamlamış oldu. ricky, dostum üzülme sende kalbinin sesini dinlemeye devam et. kylie biraz durulmuş gibi gözüküyor sanırsam jüriliğe alıştı. william ise kurt jüri rolünü gayet güzel oynamakta. şu ana kadar bence sir tom'un kadrosu biraz şişti ve diğerlerine göre daha zayıf duruyor gibi ama daha kadrolar dolmadığı için şimdilik böyle konuşmak biraz hava civa oluyor.

    si genaro gibi insanlar umarım bu dünya üzerinde daha çok yer almalı, dünyayı onlar gibilere bırakmalıyız.
    --- spoiler ---
  • çıkan herkesin ortalamanın üstünde sese sahip olduğu, en dandik yarışmacısının bile o ses türkiye'yi kazanacak yetenekte olduğunu düşündüğüm yarışma. bu sezon danny o'donoghue yerine gelen ricky wilson bence pek oturmadı.

    3. sezon ile ilgili düşüncelerim ise;

    --- spoiler ---

    will.i.am gerçekten en akıllı işleri yaptı. onun yerinde olmayı çok isterdim zira ne kadar genç ve benzersiz yetenek varsa ona kaldı. özellikle anna mcluckie (yirim onu ben), sophie may williams ve iesher haughton'dan biri kesin final yapar.

    tom jones bu sezon mike ward gibi birini bulamadığı için kazanma ihtimali olan diva seslere yatırım yapıyor ama kadroyu biraz şişirdi.

    ricky wilson bence kelsey-beth'e iyi bir ses eğiimi verebilirse görünüşüyle finale sürükleyebilir.

    kylie ise bence kötü bir strateji sergiliyor tüm erkek sesleri kendine çekerek. onların içinde daha önce the streets'ten tanıdığımız leo the lion da var ve bence en iyi sese sahip olan da o.

    si genaro'yu izlerken çayımı püskürttüm. apayrı bir abimizmiş kendisi. chicken train'in hastası oldum. ne kullanıyorsa ben de istiyorum.

    bir de, bob blakeley abimizin kemikleri titreten cry me a river performansına nasıl dönmediler hala kafam almıyor.

    bu gidişata göre will.i.am'in kazanacağını düşünüyorum.

    --- spoiler ---
  • böyle müthiş bir düeti içinde barındıran müzik yarışması. jessie j devleşmiş resmen. defalarca izlememe dinlememe rağmen hala keyif alıyorum. şarkının orijinal halinden *daha iyi. perfect.
  • 3. sezonda başladığım ve tutkunu olduğum yarışma. önceki sezonları izlemediğimden midir juriye ısınamama gibi bir durum olmadı, aksine hepsi ayrı iyi. ilk bölümün ilk şarkısında daha aldı götürdü yarışma beni. lee glasson kardeşimiz öyle bir cover yaptı ki albüm bekliyorum lan adamdan. o derece sevdim can't get out of my head coverını. daha önce coldplay konserlerinde söylemişti, bok gibi söylemişti ancak bu adam şarkıyı öyle bir çevirmiş ki insanın içi gidiyor dinlerken.
  • --- spoilers03e04 ---

    will ve ricky arasındaki gerilim tırmanmakta ve ben buna bayılıyorum. jessica steele, ilk denemesinde jüri tarafından seçilmemiş buna rağmen tekrardan katılma cesaretini bulmuş. şarkı seçimi rezalet olmasına rağmen dört jürinin dönmesi, kimi zaman anlamayacağım şeyler oluyor bu yarışmada. bunny ile karaoke yapıyor musun şeklinde dalga geçilmesi ırkçılık değil midir ? kehkehkleh sarah eden-winn, sevgilisinin kafasında "four cats" yankılanması şahane değil miydi ? will'in out of trick ile sir'e oyun yapması eğlenceliydi. tila ve tavelah, bu tarz yarışmalarda duo'lar pek şanslı olamıyorlar. gemyni bence kylie ile doğru bir seçim yaptılar demek isterdim ama bence sir ile daha çok şansları olurdu. jai, ise bu yarışmadaki değişik seslerden ve güzel bir hikaye ile geçen sene ki leah mcfall gibi finale kalabilir (bence geçen senenin kazananı kendisidir. ingilizlerde bizim gibi dram ve hikayeye ödül veriyorlar). melissa'nın çok düz bir sesi var, epey bir yontulması lazım. leanne jones, adele gibi söylemeye çalışmasaydı dedikleri gibi bu yarışmada yürürdü zaten geçmişinde bir müzikalde yer alıyormuş. racheal oconnor, kadife yumuşaklığında djkasgsdfgf, neyse kylie erkeklerle dolu takımına bir kız daha kattı bu bölümde.

    will'in takımı bence çok çeşitli, kylie bu bölümdeki en iyi sesleri aldı. sir tom, aga erkek al lan takıma veya alma götür kızları. ricky, sanırsam en cılız kadro kendisinde sayı olarak ama bu adam parlatır takımındakileri.

    --- spoiler ---
  • --- spoilers03e05 ---

    steven alexander; çok düz bir ses başarılı olma şansı vermiyorum, sir tom sonunda kadrosunu çeşitlendirebilir dnfhjofgsdhg. fiona kelly, opera ile jüriyi korkuttu ya başka bir şarkı söyletemezsek diye riske girmediler. neyse teselliyi artık at bob'ta arar. chris royal; tişörtü ile beni başka diyarlara yollamıştı ki kendisini duyunca geri döndüm arada heyecandan kaysa da ricky kadrosuna güzel bir ses kattı. elesha paul moses; sir tom battle için güzel bir ses kazandı, kazanacağını düşündüğü bir sesi elesha'nın karşısına koyup zorlayabilir. max murphy, bir an arnold üç aylığına britanya'ya gitmiş sandım arkadaş o ne biçim ses tonu lan. mgmt-electric feel bence güzel bir şarkı seçimi olmuş, ricky iki tane ağır başlı-gitarlı şarkıcısı oldu bunu bir avantaja mı çevirir yoksa birbirlerine mi kırdırır bilemedim. joe keegan, keep your head up gibi bir şarkıyı biraz daha yüksekten okuyabilseydi ilk dakikalarda jüriyi kendisine döndürürdü. bence yükseğe çıkamaması büyük bir dezavantaj, irish dancing ile yürür artık. will'in james'e dönmesi lan bu adam iyi bir prodüktör herkesten bir şey yaratabilir bu yüzden en büyük favorisi yarışmanın. jade mayjean peters, amansız bacağını göstermese ölecek hastalığına sahip olsa da bu bölümdeki en güzel ses olarak öne çıktı. kylie süper bir ses kattı takımına. femi santiago, yüksek notalara çıktığında biraz sıçmış olsa da will united colors of voice grubuna değişik bir ses daha kattı.

    önümüzdeki bölümde sanırsam bit pazarına nur yağacağa benziyor zira takımlar epey boş gözüküyor ricky adına.

    --- spoiler ---
hesabın var mı? giriş yap