• izmir gazmiemirde toyota yetkili satıcısı.

    kendilerinde satış elemanlarından teknik elemanlarına kadar teknik bilgiye sahip birisi olmamakla beraber, ayrıca herşeyi unutmaları ve unutturmaya çalışmaları ile çok güzel servis anlayışına sahiptirler.
    malesef bunları yazmak kötü ama herkes güler suratçıklarla para kazanmamalı. yani yetenksiz ve başarısız olan kişiler işlerini kaybetmeli.
    bilgisiz olmak, yalancı olmak, sadece satışa kadar bir düzine yalan sölemek pek iyi bir şey olmasa gerek ama bundan para kazanmak ve başarı öyküleri gibi anlatmak türkiye komedyasının bir parçası.

    bir firma düşünün ki serviste arabayı çizsinler. evet bu başıma geldi. böyle bir firma.

    ayrıca güzel olmak önemli değil.
    bilginden, yeteneğinden, zekandan değil, güzelliğinden ordasın ve malesef farkında değilsin bunun.
  • net olarak yalancı bir firmadır. telefonda verdiği fiyatı yüzyüze daha da indiririm diye söyleyip yanlarına gittiğimizde telefondakinden de fazla fiyatla pazarlığa başlarlar. herşey tamam dersin krediyi ayarlarsın ,noterde vekalet verirsin hoppalaa sabah stokta sizin araç diyen kişi abi kalmamışmış ya haftaya gelcek kesin der.
  • arabamı aldığım ve bakımlarını düzenli olarak yaptırdığım firmadır. şu ana kadar bir sorun yaşatmadılar bana. servis danışmanı çok güleryüzlü, satış danışmanları biraz asık suratlı. bayan çalışanlar ise oranın sahibiymiş gibi davranıyor.
  • şu habere konu olmuş firma. (plakalıkta tokullar yazıyor, buna binaen)

    mahkeme kararı ve bilirkişi raporuyla sabit, vatandaşa -sıfır- boyalı araç satmışlar ve hala vatandaşın ifadesine göre mağduriyetini de gidermiş değiller.

    yav ayıplı mal sattığın mahkemece tescillendiyse, uzatma da kararı yerine getir ne var yani... al işte, canlı örnek, soğudum toyotadan özellikle de sizin bayinizden. illa toyota alacaksam da gider borovalıdan alırım şimdi. dahası sizden araç almayı düşünen yakınlarımı da caydırırım. mutlu musunuz?
  • orda çalışan kişilere üzülüyorum. olabilecek en kötü müdüre sahipler. çıkan herkes ya davalık olur ya kavga eder. son çareniz orası olsun. aksi takdirde dayanılacak bi yer değil
hesabın var mı? giriş yap