• "akp'yi eleştirdiği" gerekçesiyle alınmış ve bugün resmi yazıyla tebliğ edilmiş karar. devlet televizyonunun parti çiftliği olarak kullanılmasının güzel bir örneği.
  • alkışı hak ettirmiştir.
  • ancak orta doğu'nun geri kalmış islamofaşist dikta yönetimlerinde görülebilecek bir olaydır.

    parasını veriyorsun, suç içermeyen, "genel ahlaka" mugayr olmayan bir reklam yayınlatmak istiyorsun; onu bile yayınlatamıyorsun. bu islamofaşist dikta rejimleri dünyadan 500 sene falan geridedir en az.
  • bence bir yanlışlık olabilir ya da yeni alınmış bir karar çünkü bu reklamı (bkz: milletçe alkışlıyoruz) ilk trt de seksenler dizisinin reklam arasında gördüm hatta gülümsememe bile sebep oldu.
    edit: hadi bakalım silmeye başlayın entryleri. videonun 1:59 dan itibaren ilgili sözde trt'nin chp'nin reklamını yayınlamayı reddettiği videoyu trt vasıtası ile izleyebilirsiniz. cidden reddetmeden izleyin.
    not: birazdan bulup ilgili reklamın videosunu sizlerle paylaşacağım umarım.
    not 2: başlığın ilk entry sinde kaynak olarak verilen twitter adresindeki twitte uçmuştur (asparagas ya da milleti gaza getirmek için çıkarılmış olabilir.)
  • ldp'li besim tibuk yillar evvel iktidara gelirsem ilk is trt'yi satacam derdi. kufur ederdik biz de dogal olarak. kim derdi ki sabahlari istiklal marsi ile bize merhaba diyen, programlariyla bizi buyuten cocukluk gozdemiz bir kanalin yillar sonra bu kadar degersiz olabilecegini?
  • (bkz: parti devleti)
  • 10.04.2015 saat 22:40 da trt1 de milat dizisinin final reklam kuşağında yayınlanarak ilgili haberin asparagas olduğu ortaya çıkmıştır.

    muhalif olma demiyorum sevgili sözlük yazarı kardeşim, hobi olarak gene muhalif ol ama asparagas haber üzerinden araştırmadan etmeden muhalefet yapma.

    hükümet'in ve kurumlarının o kadar eleştirecek icraatları var ki, sen gidip böyle asparagas muhalafet yaparsan adamların ekmeğine yağ sürersin.

    adamlar mağdura yatmak için fırsat kolluyor, senin bu tarz yalan haber üzerinden muhalefet yapmana kızıp bu adamlara oy verecek o kadar kararsız seçmen var ki, sonra ağlama bu adamlar neden bunlara oy veriyor diye.

    simdi eksileyebilirsiniz ya da troll diye yaftalayabilirsiniz de.
  • "devletin elinde ne kadar çok kamu iktisadi teşebbüsü olursa, her biri o kadar yozlaşmaya alet olur, o kadar sömürülür, o kadar çarçur edilir" önermesine kanıt.
  • bildiğin kamu kurumunun götlük yapmasıdır.

    sanki tam profesyonel, tam tarafsız da dinli minli imgeleri kullanan iktidarın reklam ajansı gibi çalışmıyormuş gibi bir de tarfa yapmış haspam.

    bir de öküz gibi para veriyoruz bu adamların skimsonik yapımlarına.
hesabın var mı? giriş yap