• ttwinet ssid 'li eski hotspot'ların in yeni ssid 'si...
  • ttnet adsl abonelerine 31 mayıs 2008 e kadar ücretsiz olan hizmet. sonrası için :
    (bkz: fırat boru)
  • televizyonda reklamlarını görüp merak ederek ttnetin web sitesine girmeme sebep olan hizmeti. web sitesine girmemle büyük bir pişmanlığa uğradım. böyle pahalı şekilde wireless kullanmaktansa internet kafeye gitmeyi tercih ederim. ayrıca ttnetin bu kazık wireless hizmetini müşterisine sunan yerlerin*** müşteri kaybedeceğine inanıyorum. şahsen wirelessin 30 dksına 3,5ytl isteyen mc donaldsa gitmektense aynı hizmeti* superonline ile ücretsiz olarak veren burgerkinge gitmeyi tercih ederim.
  • ttnet wifi hakkında
    ttnet wifi servisi nedir?

    tttnet wifi, ttnet'in, kablosuz, hızlı internet erişimidir. ttnet wifi ile, havaalanları, oteller, alışveriş merkezleri, konferans merkezleri, marinalar, kafeler, fuar alanları gibi yerlerde, taşınabilir bilgisayarınız (dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı-pda), veya wi-fi uyumlu cep telefonunuz* üzerinden internete bağlanabilirsiniz.

    500'ü aşkın ttnet wifi servis noktasında ttnet wifi kartı satın alarak ya da kredi kartınızla ödeme yaparak kablosuz özgür internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

    * telefon ve bilgisayarlarınızın wi-fi özelliği olup olmadığını, cihaz satış temsilcinize danışabilirsiniz.

    ttnet wifi kullanımı için gerekenler,

    dizüstü, avuç içi bilgisayar, ya da wi-fi özellikli cep telefonu
    ieee802.11b/g ve wi-fi uyumlu wlan kartı (wlan özellikli bilgisayalarda bu karta ihtiyaç duyulmaktadır)
    kullanıcı adı ve şifre (daha önceden satın aldığınız ttnet wifi kartlarınızın üzerindeki kullanıcı adı ve şifreyi kullanabilir ya da ttnet wifi sitesi üzerinden kredi kartınızla ödeme yaparak kullanıcı adı ve şifrenizi alabilirsiniz).
    ttnet wifi kullanımı

    ttnet wifi logosunu göreceğiniz erişim noktalarında, taşınabilir bilgisayarınıza wlan karınızı takın, veya el bilgisayarı ya da wifi uyumlu cep telefonunuzda wifi bağlantısını aktive edin
    şebeke adını (ssid) 'ttnet wifi' olarak seçin
    bilgisayarınızda yüklü olan internet tarayıcınızı (internet explorer, netscape navigator vb.) açtığınızda karşınıza gelen sayfada (herhangi bir sayfaya girmeye çalıştığınızda otomatik olarak ttnet wifi web adresine yönlendirileceksiniz) "kullanıcı adı" ve "şifre" girerek internete bağlanın.
    kullanıcı adı ve şifrenizi nasıl temin edebilirsiniz?

    iki çeşit ödeme yöntemi ile kullanıcı adı ve şifrenizi alabilirsiniz:

    ttnet wifi kartı satın alarak: ttnet wifi kartınızı, türk telekom ofisleri, türk telekom bayileri ve ttnet wifi servis noktalarından alabilirsiniz.
    kredi kartı ile ödeyerek: kullanıcı adı ve şifrenizi ttnet wifi servis alanlarındayken web tarayıcınızı açtığınızda karışınıza çıkan ttnet wifi sayfasından kredi kartınızla ödeme yaparak alabilirsiniz.
    ttnet wifi artık ttnet adsl abonelerine ücretsiz!

    ttnet adsl abonesiyseniz, ttnet wifi’dan ücretsiz yararlanabilirsiniz.* bunun için ttnet wifi servis noktalarında, adsl hizmet numarası, adsl kullanıcı adı ve adsl şifrenizi girmeniz yeterli.

    * ttnet adsl aboneleri, ttnet wifi kablosuz internet hizmetinden 31 mayıs 2008’e kadar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

    ttnet wifi'te güvenlik

    ttnet wifi şebekesi diğer internet bağlantıları kadar güvenlidir. kullanılan cihazdan wi-fi sistemine kadar bilgiler şifreli bir şekilde, güvenle taşınır.

    kaynak:http://www.ttnet.net.tr/89.aspx
  • ttnet adsl abonelerine sozkonusu aboneler adsl abone numaralarini hatirladiklari takdirde bedava olan hizmetimsi. o numarayi, kullanici adini ve sifreyi girmeden bedava kullanilmiyor. sac bas yolmak icin ideal bir yol secmis telekom.
  • adiliğin dik alası. artık mcdonald's lara da koyuyorlar insanların ücretsiz wifi zevklerinin içine ediyorlar.
    teşekkürler telekom!*
  • rekabetin ne kadar iyi birşey olduğunu ve tekelleşmenin bir ülkeyi ne kadar komik hale getirdiğini görmemizi sağlayan türk tekel a.ş.'yi en kablosuz yerlerinden öpüyorum. ha demek ki neymiş, özelleştirmeyle kalkınma olmuyormuş.
  • şu anda van havaalanında uçağın kalkış saatine 2 saat olduğunu öğrendikten sonra çaresizce laptopu açık wireless aradığımda karşıma çıkan hizmet,valla cep telefonuma ttnet numaramı kaydetmenin faydasını gördüm ilk kez,bu iki saatimi çaresizce canım sıkılarak geçirmek üzereyken ,şimdi elimde kahvem ve karşımda ekşiyle geçiriyorum,daha ne istenebilir ki.her bokluğuna rağmen şu anda beni huzura kavuşturan turk telekoma teşekkür ederim.inşallah allah bana 4440375 i arattırmaz.amin.

    kısa süre sonra gelen edit:toplam ücretsiz kullanım süresi sadece ve sadece 1800 saniye olan hizmet,ulan bir kerede güldür yüzümüzü yahu,bir kerede sikmediğin eşeğe ot ver lan.ne bu kardeşim,30 dk lık huzuru da çok görenlere söyleyecek sözlerim var ... benim de duygularım var.demekki neymiş peşin konuşmamak lazımmış.burasıymış türkiyeymiş.
  • (bkz: cok da wifi)
  • ttnet yeni yıl 1numara kampanyasına katılan herkese 1 saatcik hediye veriyorlar. bir saat için katılmaya değer mi derseniz, çekilişle bmw de çıkabiliyormuş derim *.

    http://www.yeniyil1numarakampanyasi.com/
hesabın var mı? giriş yap