• ttnet calisani telefon sapigidir.
    adam kaynagina girmis isin oradan buluyor kurbanlarini.
  • (bkz: uyudun mu)
  • bana bir pizzacı çalışanının bir başka kadın arkadaşı taciz ettiği olayı hatırlattı.

    firmayı hatırlayamadığım için gereken başlığı bulamadım. aramaya devam edeceğim, bulan hatırlayan varsa paylaşabilirse iyi olur; çünkü avukat arkadaşların önerileri falan vardı bazı entrylerde.

    edit: rahatsızlanıp hastaneye gittiğim için aramayı kesmem gerekmişti, ama çeşitli linkler içeren pek çok mesaj almışım bu arada, geç olacak ama paylaşayım. hafızanıza sağlık arkadaşlar.

    benim hatırlayamadığım bu: (bkz: bambi kuruyemiş çalışanının müşteriyi taciz etmesi)

    bir de şu varmış: (bkz: 6 eylül 2014 little caesars rezaleti)
    bunun ilk mesajı silinmiş. özetle şu: https://twitter.com/…onic/status/508225852874948608

    mesaj yeşilimi yakan herkese teşekkürler.
  • eğer yalnız yaşayan bir kadınsanız arızayı giderdikten sonra üç kere arayıp sorun çözüldü mü diye teyit eden, sonra da bana kısaca ahmet diyebilirsin bir daha arıza olursa ttnet ile uğraşmana gerek yok beni ara hemen gelirim diyen modelleri mevcuttur. tek amaçları müşteriyi uğraştırmadan kaliteli hizmet vermektir.
  • yine bir suserin başına gelmiş skandaldır.

    bu gidişle ülkede kadınlar yemek, su söyleyemeyecek mi. ya da en basitinden acil bir ihtiyaç var kargo eve yönlendirilemeyecek mi. telefonu, adresi eline alan karşı tarafın kadın olduğunu bildiği anda sapık moduna giriyor bu ülkede. bu tarz durumlara karşı çok ağır kurumsal yaptırımlar olmalı. bugun telefondan taciz etme cesaretini bulanlar yarın başka şeylere yeltenebilir.

    yazara da geçmiş olsun diliyorum, yargı merci'ne başvursun tabi fakat kendisine gönderilen mesajları da gerekli bilgileri sansürleyerek burada yayınlamasında fayda var.
  • şacma sapan iş yapmayın hanımefendi. adam sizin bilginizi ya da numaranızı kimseyle paylaşmıyor.yapılan her arızadan sonra bilgilendirme amacı ile müşteri aranır ya da mesajla müşteriye ulaşılır eğer ki arıza dolaptan düzeltilemediyse işçinin eve gelmesi icap edebilir.evde birinin olup olmamasını sorması bu yüzdendir.
  • aklı fikri vatandaşı sikmekte olan bir firmanın haklı olarak gece 12 den sonra yoklamasıdır.
  • çalışanları tarafından gece 2'de kadınlara özel mesaj atan ; telefon numaranızı her marka pizza , alışveriş ve otellere mesaj atmaları için veren iğrenç firmadan şaşırtmayan skandaldır .
  • geçen hafta başıma gelen durumu hatırlatmış olay. anıtkabire girerken ruhsatla beraber numaramı verdim. aynı günün akşamı kapıdaki memur tarafından cepten arandım ve facebooktan eklendim.
    bu olaylar türkiye'ye mahsus değil tabii. benzer durum almanya'da da başıma geldi. bir kulübe üye olurken numaramı verdim, aynı akşam formu verdiğim eleman tarafından whatsapp'den bir mesaj aldım. üstelik bu durumlar kadınlara da özgü değil. aynı şey özellikle türkiye'de yaşayan yabancı (özellikle batılı) beylerin başına sıklıkla geliyor.
    velhasılıkelam insanlar boş durmuyor. özellikle whatsapp gibi app'leren sonra kişisel gizlilik diye birşey kalmadı. artık bi özel bi genel iki numara mı kullanırız, başka çare mi bulunur yakında bilmiyorum.
hesabın var mı? giriş yap