• bunların bir de parayı havadan vermeyip direk fırlatan modelleri var inan ki bak!! babamla market alışverişi yaptık kasaya geldik. bozuklukları bu fiyatı okunan malların olduğu yere şöööyle bir savuruverdi hanfendi bağyan. babam "şeytan dio al yüzüne fırlat paraları" dedi ama ben sakinleştirdim neyseki. biz de insanız arkadaşım vebalı değiliz ki ?
  • kimisi de para üstünü almak için elinizi uzatmaya fırsat vermeden paraları şak diye metalik zemine yapıştırır. ondan sonra işin gücün yoksa zeminle bir olmuş madeni paraları zeminden ayırmaya çalış. rezalet!
  • yahu hadi başörtüsüne saldırmayayım zira o argümanı yeterince aşağılıkça kullandık artık patladı elimizde, bu sefer başka argümanlar üzerinden aşağılıkça saldıralım, algıda öküzlük sıçalım minvalinde hedef tahtasına konulmaya çalışılan kasiyer olmakla beraber, hakkında yapılan buram buram temelsiz genelleme her zaman ki gibi ahlaksız saldırganlığın en güzel örneğidir.
  • cümle kuramayan arkadaşlarca savunulmaları da manidardır.
  • nüfusunun %80inin tuvalet kağıdı kullanmadığı memleketimde milletin eline dokunmak istememesini örnek almamız gereken kişiler, benim elimden o kadar çok para geçse bir günde eldivensiz çalışmazdım.
  • hemen etnik ayrım kozuyla savunulmaya çalışılan insanlar. yahu etnik bir ayrım yok ki, onlara karşı birşey de yok ki, işlerini yapsınlar deniyor sadece.
  • aslında çözümü basittir atıcaksın marketin bir köşesine ikna reyonu koyucaksın içine nur serter'i bak bakalım bir daha yapıyorlar mı öyle.

    ama bundan sonra kesin türbanlı kasiyerin ter kokusu rahatsız edecektir. hadi bunu da ikna banyosu ile çözdün diyelim, aynı patolojik vakada bu sefer türbanlı kasiyere kıl olma sorunu ortaya çıkacaktır. ve her çözülen sorun yerini bir başka soruna bırakacatır. malum amaç alışveriş değil türbanlı kasiyeri dövmek.

    bütün test senaryolarımız sonsuz sığlık döngüsünde patladığına göre sorun olarak görüğümüz nesnenin yanlışlığından söz edebiliriz. belki sorun türbanlı kasiyerde değil ondan rahatsız olan müşteridedir.

    bu durumda sorunun çözümü için sıfırdan bir algoritma geliştirmek gerekir. bu senaryo içinde eğer deneklere özel türbanı göstermeyen gözlük takılırsa muhtemelen deneklerde varolan algıda öküzlük belirtileri hiç oluşmayacak ve algoritmada ki asıl soruna mükkemmel bir çözüm getirilecektir.

    ekmeğini kazanan türbanlı kasiyer kızımızda bu tip ideolojik algısal tacizlere mahkum edilmeyecektir.

    mühendislik güzel şey !
  • bu tip insanlardan(götten tip uydurduk, evet) para alma-verme konusunda sıkıntı yaşayanlar için çözüm rus standartlarıyla mümkündür. rusyada bu tip şeylerde, kasiyer olsun market olsun, kasanın oralarda bir yerlerde mutlaka şu para koymak için olan plastik zımbırtılardan vardır. kasiyer okutacaklarını okutur, size rakamı söyler ve siz parayı ona doğru uzatırsınız. onun ise o sıra elleri mutlaka aşağıdadır, çünkü sizin uzattığınız parayı alamaz. sadece o plastik zımbırtının üzerinden parayı alır...anlıyorsanız uyarır, anlamıyorsanız gözüyle orayı işaret eder. siz parayı koyunca, parayı havaya kaldırıp bir güzel sayar, sonra fişle beraber para üstünü aynı şıklıkta plastik zımbırtıya bırakır. o mahâl de devamlı kamera ile kayıt altına alınmaktadır tabii...uygulanması zor ama böyle kıldan, tüyden, ottan, püsürükten huylananlar için oldukça yararlı...
hesabın var mı? giriş yap