• bulaşmayın bu kadar net azıcık modem arayüzünden anlayan biri varsa ne söylemek istedigimi anlar
    türknet
  • 2 hafta kurulumunu bekleyip sonrasında iptal ettirdiğim internet servis sağlayıcısı. bir porta bir kabloyu kiraladığınız türk telekom çalışanlarına taktıramıyorsanız yapmayın bu işi kardeşim!
  • turknet'e geçmeye karar verdin ve burayı okuyorsan sana bir tavsiye.

    sakın! arkanı bile dönmeden koşmaya başla ve uzaklaş!

    halihazırda turknet'i olanlara da geçmiş olsun diyorum. belki hala bir şekilde "hizmet" almaya devam ediyor olabilirsiniz. ama bilin ki internetiniz bir giderse haftalarca kimseyle muhattap olamadan internetsiz kalmaya mahkum olacaksınız.

    dünyanın hiçbir yerinde bu kadar kötü ve birbirinden habersiz çalışan insanlar olduğunu düşünmüyorum. 1 haftadır internetim yok. btk dahil şikayet etmediğim yer kalmadı ve destek kaydına beni oyalamak için yazılan bir iki copy paste metin dışında hiçbir dönüş alamadım.

    öyle dağın başında falan da oturmuyorum. istanbul'un merkez ilçelerinden biri, cadde üzerindeki nispeten yeni bir apartmanda yaşıyorum. üstelik turknet ısrarla altyapı sorunu olduğunu iddia etmesine karşın apartmandaki diğer herkesin interneti çalışıyor.
  • şu koronalı online sınav günlerimde 4 saattir internet yoktu daha yeni geldi, aklımı aldı şerefsizler ne yapacam sabah diye kara kara düşünüyodum, gecenin bu saatine kadar uyuyamadım.
  • takır takır çalışıyordu internete de giriyordum baya, hiç bi problemim yoktu, son derecede memnumdum kendilerinden.. ancak evimi taşıdım, nakil sürecimle beraber okadar saçma sapan ilgilenilip, teknik destek gördüm ki anlatamam. teknik ekiple istediğim zaman görüşemiyorsun, problemimi anlatıyorum sıfır geri dönüş.. arayıp kapatıyorlar sonra aradık size ulaşamadık falan diyorlar.. sırf o teknik destek personelinin işbilmez ve sıfır çözüm odaklı hareketlerinden dolayı birtane müşterilerinden oldular.. eğer bi müşteri bukadar önemsiz ise turknet için, durum pek vahim.. keşke bu entrymi yetkili birileri okusada mağduriyetimi belgelerle beraber dile getirip.. gerekli personelin iş savsaklamaları ortaya çıksa.. şimdi sayenizde internetsiz, yeni bir servis bulana kadarda böyleyiz..
  • pişmanlıktır. bulaşana sabır dilerim.
  • geçen aya kadar turknet kullanıcısıydım. yaklaşık 3 ay önce kendilerinden 10tl fark ile internetimin 100mbps hıza ulaşabileceğini, altyapımın desteklediğini yazan bir mail aldım. başvurumu yaptım fakat hızım 35mbps yi hiç geçmedi. arıza kayıtları oluşturuldu, telefonlar edildi, mailler yazıldı, eve gelip kontrol edildi derken 2 ay geçti fakat hızı bir türlü yükseltemediler. bir sinirle tukneti kapattırıp arkadaş tavsiyesi ile milleni.com a geçiş yaptım. hızım yine 35mbps de kaldı fakat arıza kaydı oluşturuldu. aradan 2 gün geçmeden telefon edip, problemin apartmanın ankastresinden çıkıp eve gelen kabloda olduğunu ve bu kabloyu değiştirdiğim takdirde hızımın yükseleceğini ilettiler. sonuç olarak kabloyu değiştirdik, hızım şuan 80mbps civarında. altyapımda 85 destekliyormuş zaten. özetle 2 ay arıza kaydı açıp beklediğim turknet arıza şurada diyemedi ama milleni.com 2 günde arızayı buldu.
  • bağlantı için ekip gönderdikten sonra tam 9 gün boyunca hatta sinyal göndermeyen ve bu sebeple sözleşmeyi iptal ettiğim servis sağlayıcı. kendinizden ve çevrenizden uzak tutun.
  • aklı olan uzak durur. abonelik başlamadan basit bir iptal işlemini bile yokuşa süren bir firma.
  • pişmanlıkların en büyüğü, lanet olsun seninle tanıştığım güne.

    en basitinden sorun yaşadığında iletişime geçebileceğin insan yok. bıraktığın destek kayıtlarına tamamen keyfi cevap veriliyor. bazen 3 saat sonra, bazen 2 gün sonra. 2-3 günde bir canları isterse arıyorlar.

    yıllardır kullandığım kopan internet bağlantıma 15 gündür çözüm üretemediler. bu 15 günde sürekli türk telekom'a bok attılar sonuç olarak bugün evime gelen saha elemanları sorun bizdeymiş abi dedi ama çözüm yine yok.

    not: altyapısı yeni olan istanbul'daki bir binadayım ve benim dışımda apartmandaki herkes interneti kullanabiliyor. çünkü onlar benim gibi bir mallık yapıp zamanında turknet'e bulaşmamışlar.
hesabın var mı? giriş yap