• gerzeklik hiç bu dönem kadar moda olmamıştı herhalde. süleymah şah türbesi korumamız altındayken ve dahi genelkurmay açıkça en ufak bir saldırıya karşı teyakkuz halindeyken sanki kaybedilmişcesine teorilerde bulunmak ve üstüne üstlük bu teoriyle birlikte daha geçen kafalarına indirdiğimiz top mermilerine rağmen, aylardan beri işid'in esad'la ortak olduğunu türkmenlere ve öso'ya karşı savaştığını bizim ülke politikası olarak tarafımızın öso ve türkmenler olduğunu, karşımızın ise esad, işid, pyd olduğunu söylediğimiz, bildiğimiz halde hala işid tarafıymışız gibi söylemek hakkaten gerzeklikten daha ötesi değil.

    evet sanırım kemalizm ve gülenizm birleşince ortaya çıkan en büyük eser gerzekliğin boyutu.

    ulen bırakın saçmasapan manipülasyon yapmayı da dua edin işid bir delilik yapıp da askerimize zarar vermesin.
  • "toprak" olarak adlandırılan kısım sadece türbenin olduğu alan olduğu için yanlış olandır. tsk ne yapacaktı halep kentini mi savunacaktı? kuşatma yapan birlikler ankara anlaşmasınca bize verilmiş olan o özel alana dokunmadığı sürece, orada ki 25 asker de aynı şekilde görevlerini sürdürmeye devam edecektir. sanki kuşatan birlikler direk türbeye saldırmış, askerleri etkisiz hale getirmiş ve türbeyi ele geçirip toprakları kendilerine katmışlar gibi anlatmak saçma. bu mantıkta, fransızlar hakimken onlar tarafından kuşatıldığı için onlarla sonrasında da, suriye sınırları içersinde olduğu için suriye'ye savaş açmamız gerekirdi. yıllardır suriye ordusu tarafından kuşatma altında o zaman yani türbe. biraz saçmalamamak lazım.

    edit: mesajlar ile bilmediğim bir şey öğrendim. bu kuşatan örgütün türbelere hiç saygısı yokmuş ve yıkıyormuşlar falan. fakat yine de türbenin başına bir şey geleceğine ve o ayrı topraklara yaklaşılabileceğine inanmıyorum. eğer o türbe suriye'ye ait olsa idi bahsi geçen yıkma ve ele geçirme yapılabilirdi. ama söz konusu ülke türkiye olduğu için sanmıyorum ki götleri yesin.
  • sen gerzek gibi türkiye ordusu dedikçe koruyamaz evet. o türk ordusudur. toprak için savaşılmayacağını sanan ibişler de umarım yaşadıkları evi savunmak zorunda kalmazlar. çünkü ibiş oldukları için başka türlü anlayamazlar.

    kendini marjinal, aykırı, farklı sanan ergenler... bastığınız yeri toprak deyip geçmeyin tanıyın. bastığınız yerde kaç şehidin kanı var.
  • suriye'deki o toprağı sikiyim, oradaki askerlere bir şey olmasın.

    (bkz: #41138987)
  • türk ordusunu bir türlü suriye'ye sokamayan elemanın hezeyanı.

    işgal için bahane yaratıyor aklınca. hayır bi de bu tiplere köşe falan verip gazetede yazı yazdırıyorlar.
  • ecdad ecdad diye zırlayanların ne yapacağı merak edilen durum
  • türkiye ordusu ne ? dediğim pek tabi saman yolu corporation operasyonu. demek istediği şeyden bihaberlerin operationu. yemez. akıl sahibi , beynini kiralamayan kimse yemez. bil ;

    türk ordusu
    türk silahlı kuvvetleri
    kısaca tsk
  • türkiye ordusu diye bir ordu olmadıgı için koruyamaması gayet dogaldır.
  • şerefi bozuklar yıllardır ülkeyi yönetince ortaya çıkan şaşılmaması gereken durum
hesabın var mı? giriş yap