• turkcell gecikmeden dolayı kapattığı hatlardan geri açılış ücreti olarak 29.90 tl kesiyor https://hizliresim.com/vjkb24
  • vodafone da da durum aynı, yılbaşından önce 14 tl imiş, yılbaşından sonra 30 lira olmuş
  • yüzde yüzden fazla nasıl zamlanabilir. tarifelerde etkilendi zam geldi birçoğuna.
  • hat açma değil adam sikme ücretidir.

    bunun temelinde eskiden suyun ve elektriğin kesilip açılması için bir ekibin evinize gelmesi yatar. artık böyle bir şey yok ama firmalar bu ballı paradan vazgeçmek istemezler. ortada bir devlet de bulunmadığı için gücü yeten istediği zorbalığı yapabilir.

    aynı şey, telefon, internet gibi hizmetlerde de yaşanır.
    tekrar ediyorum adam sikmektir.
  • haksız alınan ücrettir, bu tip haksız ücret talep eden firmalar boykot edilmeli, ekşiden birileri bu işe önayak olsa ne iyi olur
  • kansız köpekler, buldular bal gibi dönemi vatandaşı düdüklüyorlar.
  • haram zıkkım olsun denecek ücrettir.
    insanların mağduriyetlerinden faydalanmayı çok seviyorlar.
  • tanım, turkcell'in eskiden kalma alışkanlıklarını devam ettirmesi.

    yeni nesil bilmez; arkadaşlar eskiden turkcell tekel konumundaydı. bundan 15-20 yıl evvel kaç ocak söndü bu turkcell yüzünden. fahiş pahalıydı, ödeme döneminde ödeyemedin mi, yandın bittin. avukatlar hergün taciz eder, tehditler savururdu. paranın para zamanında 500-600 tl'ler ödendi o şerefsiz operatöre.

    turkcell ile yaşadığım bir anımı anlatayım size;

    bundan yaklaşık 10 yıl önce, hazır kart kullanıyordum. kontör hesabı vardı, 100-250 gibi kontör satın alıyordun. genelde herkes 100 kontör alırdı. neyse bir kampanyaya dahilim, 100 kontör ile 300 dk konuşma gibi. bir akşam kontör yükledim, sonra bir arkadaşımı aradım, biraz konuştuk ve konuşma esnasında bir mesaj geldi o ara bakmadım. sonra telefon tık kesildi. bir baktım eksiye düşmüşüm. noluyo dedim ya. sonra aradım turkcell'i, 100 kontör yükledim şu kampanyaya dahilim neden gitti kontörlerim dedim. kadının bana cevabı şu, kampanyaya dahil olduğunuz sms'i beklemeden arama yaparsanız standart tarifeden ücretlendirilirsiniz. vay o.ç'ları. nasıl gücüme gitti. hala içimde kalmıştır.
hesabın var mı? giriş yap