• abiler yuvasi. bugun koc universitesine gelerek yaz staji, part time, tam zamanli calisma ve turkcell teknoloji sirketi hakkinda bilgi verdiler. en cok hosuma giden sey teknolojiyi kullanmak degil uretmek istiyoruz demeleriydi.
  • söylenildiğine göre 1 yaşına girmiş teknoloji yuvası. şu anda gebzedeki cici binalarında gerek turkcell'in roadmap işlerini gerekse başka işleri yürütmekteler. hatta ve hatta, open source projeler bile geliştirmekteler...

    (bkz: isola)
  • teknolojiyi üretme düşüncesine sahip oldukları için takdir edilmesi gerken iştirak. ülkemizdeki çeşitli sektörlerdeki üretim halkaları tek tek çökerken, dolayısıyla üretim halkasındaki bir çok iş pozisyonu kapanır insanlar işsizlikten kıvranırken böyle bir oluşumun gerçekleştirilmesi taktire değer.
  • daha orjinali bulunabilirmis diye dusundurten sirket ismi.
    (bkz: garanti teknoloji)
  • 250 kisilik kadrosuyla gebzede ikamet etmekte olan ve cok degerli calisanlari bunyesinde bulunduran sirket. staj surecine verdikleri onemle taninirlar.
  • open source bir projeyi hayata gecirmis sayili firmalardan birisidir.
    http://labs.turkcellteknoloji.com.tr/
  • calisanlarina sagladigi imkanlar acisindan turkiye nin guzide firmalarindan birisidir. lokasyon uzakligini unutturmak icin google-vari ofis ve fasiliteler olusturmaya calismislardir ve calisanlarin memnuniyetini buyuk olcude saglamayi basarmislardir. teknoloji uretmeye tam anlamiyla gecebilmek icin biraz daha zamana ihtiyaci var kanaatindeyim..
  • çalışanlarını zorla tutmayan şirkettir.
    çalışanlarına sunduğu olanaklar türkiye ortalamasının kat ve kat üzerindedir, insanlar sokakta işsiz gezerken veya haketmedikleri şartlara mahkum çalışmaktayken şimdi burada bu şirketin olanaklarını ballandırarak anlatmanın alemi yok, göz var nizam var.

    haftada 5 gün çalışacak part time arayışında hedeflenen okulda devam zorunluluğu bulunmayan bir/iki dersi kalmış veya bitirme projesi/tezinden dolayı okulu uzatmış olan öğrencilerdir.
    böyle çalışan bir "part time"ına verdiği maaş ve ek benefitler istanbuldaki ortalama bir yazılım ofisinin bir yeni mezun full time çalışana verdiği parayla nerdeyse aynıdır. birçok büyük şirketin "ortalaman kaç? okulunu niye uzattın?" diyip ağız burun kıvırdığı bu öğrencilerin okulları bittiğinde 1 sene tecrübeli çalışan statüsünde full time işe alındıkları ve piyasada benim diyen şirketlerin bile verdiğinin oldukça üzerinde maaşlara terfi ettikleri düşünülürse burada "kölelikten" bahsetmek pek mantıklı değil.
    ama diğer büyük şirketler gibi 4 gün çalışan part time'ına asgari ücretin 4/5'ini ödeselerdi veya ankara şirketleri gibi "odtü'den mezun değilsen veya 3.00 ortalamanın altındaysan başvurma bile" deselerdi daha politically correct olurlardı sanırım.
  • 4 senelik okul bitirememişlere ekip liderliği pozisyonundan pay vermeye hazırlık yapan ar&ge firması.
hesabın var mı? giriş yap