• iletişim devimiz, gururumuz, selocanımız turkcell'imizin bir iletişim devine yakışır şekilde, twitter'a erişim engeli için dava açması.

    bunu yaparken twitter adreslerini askıya falan almadılar tabi. "twitter'a erişim engellensin diye dava açalım ama kaybederiz falan, hesabımızı açık tutalım, ne olur ne olmaz" mantığı var sanırım.

    sen ne büyüksün turkcell. sen ne yücesin turkcell. yönetim kuruluna atilla koç'un atandığı turkcell. ensar vakfının yılmaz destekçisi turkcell.
  • silahla adam öldürülse silahın tutuklanmasını talep edecek adamların yaptığı hareket. zekanızı tebrik ederim.
  • yönetim kurulu retro akp hükümeti gibi olan kurumdan da bu beklenir zaten.
  • son yıllarda tüm üst yönetimin ve kilit nokta çalışanlarının ''görünmez el'' marifetiyle değiştirildiği turkcell'in, başına hayvanat bahçesi müdürü atanmış tübitak'a dönmeye başladığının kanıtıdır.

    bir zamanların her anlamda türkiye'nin en iyi şirketi olan turkcell'in, ''kayserili'' kafasıyla yönetilen yeşil sermaye şirketlerinden birine dönüşmesini izlemekten başka elden bir şey gelmiyor.
  • bu tür reflekslerin firmalara daha çok cephe aldırdığını bilmeyenlerce yapılmış eylem.

    bugün için turkcell kullanmıyorum, ancak hep disiplinli çalışıp erdemli işlere imza atan bir firma olarak görmüştüm turkcell'i. insanların 45 çocuğa tecavüzün yaşandığı bir vakfa destek olunmasını ayıplaması kadar olağan bir şey yok. bunu hazmetmeleri, özürlerini bildirmeleri, özür bildirmiyorlarsa bile artık destek olmadıklarını bildirmeleri gerekiyordu. hele siyaseten bir simge olmuş mevzuya böylesi tarafgir hiç yaklaşmamaları gerekiyordu.

    kendilerinin empati yapamadığı bir konuda dile getirilen şikayetlere ulaşımın engellenmesi adına twitter'in kapatılmasını istemek tam bir işgüzarlık örneği.

    şimdi mesela bu olay sonrası vodafone benim gözümde yabancı bir yatırım olması sebebiyle, profesyonellerin ve müşteri odaklı kimselerin yönettiği erdemli bir şirkettir. en azından erdemlilikle ilgili telekomünikasyon şirketlerine puan verilse vodafone birinci olur artık.
  • ya bir şirket böyle battıkça batar mı ? yaptığı her hareket mi enine boyuna düşünülmeden yapılmış olur.
  • sıçtım, sıvadım yetmedi tüy dikeyim mantığının son hali. o değilde olan karamehmet'e oldu. sen devlet eliyle batırılmaya çalış, ondan sıyrılıp turkcell'i kurtarmaya çabala. en son gelip yönetimine adam atayip bunca kavga verdiğin şirketini de beceriksizlikten zor duruma soksunlar. su an bir köşede sikeyim lan böyle hayatı deyip, viskisinden iki kadeh alıp gözyaşı dökmüyorsa ne olayım.
  • burada sahte nicklerinizle atip tutuyorsunuz da dava acilip kimlik bilgileriniz talep edilip kimliginiz tespit edilince vay ben yapmadim ben etmedim. 3-5 tane capulcu.
    reklam verdi diye koskoca turkcelle sardiniz
    3-5 serefsiz irz dusmani yuzunden koskoca vakfa saldirdiniz.
    devam knk
hesabın var mı? giriş yap