• olası bir savaş ihtimali bu coğrafyada her zaman var olmuştur. bu hangi devlet ile olursa olsun ister şu anki gündemimiz suriye ister yunanistan ister dolaylı yoldan amerika ister avrupa ülkeleri farketmez. ülkenin milli bütünlüğüne bir şekilde göz dikildiğini ve türkiye'nin de artık savaşa girmek zorunda kaldığını düşünün.

    ya istiklal ya ölüm meselesi.

    avrupa'ya kaçıp mülteci mi olurdunuz yoksa başka kapılarda ağlamak bana göre değil deyip ölümü de göze alarak savaşa siz de mi katılırdınız? ya da başka bir şey olarak ne yapardınız?

    avrupalıların kötü bakışları ve ön yargıları altında yaşamaktansa burayı bırakmaz, ben de ne olacaksa olsun ama burada olsun derdim.
  • süper soru. civarda savaşa girmeyen ülke de yok ki emekü. yine yunanistan bulgaristan oralara kaççaz heralde.
  • tsk dan bi sniper temin edip yüksek yüksek binalardan geleni geçeni indiririm, 1 tane götürmeden gitmem.
  • atalarım gibi ya istiklal ya ölüm derim ne yapayım, belki savaştan çıktığımızda ülkenin kaymağını yine savaşa gitmeyenler yiyecek, ben yine fakir kalacağım ama olsun ata toprağı bu kolay kazanılmadı. savaş farklı bir şey bu konudaki hisleri boş milliyetçilikle, şovenizm ile karıştırmamak lazım bugün ''yeaa kaçarım ben banane'' diyenler de damarlarındaki asil kanın etkisi ile en önde savaşacaklardır bakmayın siz atıp tuttuklarına.
  • 140 karakterde ülkeyi kurtarmaya çalışırım.

    gelecekten edit: artık beni kimse tutamaz, sağol jack.
  • seferberlik görev emrime göre 3.jandarma eğitim komutanlığı emrinde subay olarak görevime başlarım.
  • hataylı bir sözlükçü şöyle demiş; çocukluğumun geçtiği sokakları altın tepside sunmam.

    ben de ekleyeyim; 500 km uzakta yaşayan evli barklı bir sözlükçü olarak ne çocukluğumun geçtiği şehrimin caddelerini ne de hayatımda gitmediğim, görmediğim hatay'ın caddelerini kimselere vermem.

    cevabı binlerce çeşit verilebilecek bu sorunun vatansever anadolu insanı için cevabı tekdir; ya istiklal, ya ölüm.
  • arada bir düşünüyorum bunu ve cevabım yok. artık bulsam iyi olur kafa rahatlığı be.
hesabın var mı? giriş yap