• ah ah, kalmadı azizim bunlardan.

    akıllı telefonların icadından önce varolan nesilin yaptığıdır. bu nesil kendi evinde imkanları dahilinde tuvalette gazete, dergi ya da kitap okumaya alıştığı için misafirliğe gittiği evde göt gibi kalır, sıçamaz elinde böyle bir basın yayın organı olmadığı için.

    işte o anda imdada ya dolapların birinin içindeki omo kutusu ya da duşakabinin içerisindeki şampuan kutusu yetişir.

    bir nesilin ipeksi dokunuşlarla, beyazlar daha beyazla, keratinle, jojoba tanesi ile, sodyum chloride ile imtihanıdır bu.

    gözlerle temas halinde lütfen durulayın.
  • işlem* tahmin edilenden daha uzun sürerse okunacak materyal kısıtlı olduğundan okuduklarının üstünden geçmek zorunlu olur bütün deterjanların naniyonik katiyonik aktif madde oranlarını ezberlersin hangi makine üreticisi hangi markayı tavsiye ediyo onları karşılaştırısın bunlar arasında ticari herangi bir anlaşma olup olmadığını düşünürsün -alla alla bak şu marka şunu tavsiye etmemiş cık cık cık dersin işe kendini o kadar kaptırırsın ki orda ne için bulunduğunu unutursun asıl işin tuvalet kimyasallarının etiketlerindeki gizli şifreyi çözmek haline gelir...

    allah kimseyi kabız etmesin nitekim.
  • genelde ya cok sıkışmış bir sekilde koştuğunuz için yanınıza kitap, dergi vs. alamadığınız durumlarda, ya da sadece çiş için girip kıçınızın gaza gelmesi ile sıçmaya da başladığınız anlarda, en büyük kurtarıcıdır bu minik etiketler
  • normal zamanlarda asla okumayı düşünmediğiniz şeyleri okuyarak hem onları yazanların emeklerine saygı göstermemizi sağlayan hem de faydalı bilgiler edinmeye yarayan aktivite.
  • böyle veya şöyle bir tuvalette ihtiyaç olmaz.
  • benim gibi başkalarının da olduğunun farkına vardım. kendimi bu konuda çok yalnız hissediyordum sözlük.hele bazı deterjan markalarında azericesi yer alır,o zaman daha bi eğlenceli oluyor. deneyin denetiniz efendim.
  • deterjanların içindekiler bölümündeki ">=%5" aktif madde dikkati çeker. ayrıca göze temas halinde bol suyla yıkanması gerekmektedir.
    en büyük zevk ise şampuan kutularında yapışmış duran jelatinleri yer değiştirip yaratıcılığa farklı boyutlar getirmektir.. pantenenin jelatini elidorda daha iyi durmaktadır mesela. ama kapaklar bi türlü birbirine uymuyor*.

    (bkz: tuvalette beyin firtinasi yapmaya gitmek)
  • kızartmalarda
    yemeklerde
    salatalarda
    tatlılarda
    pastalarda
    böreklerde
    çöreklerde
    lezzetin kaynağıdır

    su tesisatı olmayan bir köy evinde, tuvalete su kabı olarak üst kapağı açılmış biryağ tenekesi konulmuştu ve tenekenin üstünde yazan yukarıdaki yazıları ezberlemiştim artık. ayrıca o tuvaleti kullananlardan kime sorsam yukarıdaki sekizliği ezbere bilirdi.
hesabın var mı? giriş yap