• az önce böyle bir şey gördüm. vatansever chp seçmeni önünde televizyonda vs. vs.

    kılıçdaroğlu yetkli bir makamda değil. göçmen ve sığınmacı politikasından memnun değilsen hükümetten birilerini çağırırsın. erdoğan daha dün dedi, biz ensar terbiyesiyle büyüdük, sığınmacıları göndermeyeceğiz diye.

    sonuç olarak komik, anlamsız bir çağrıdır. kılıçdaroğlu'nun alakadar olacağını sanmam.

    ekleme: ümit özdağ'ın çağrısı

    kılıçdaroğlu'nun cevabı
  • tanım: chp'li arkadaşların chp'ye oy kaybettireceğini düşünerek ümit özdağ'ı suçladığı demokratik çağrı.

    anlaşılan bu tartışmada ümit özdağ'ın galip geleceğine son derece eminler. madem genel başkanınıza bu kadar güvenmiyorsunuz, bırakın güvenilir liderlerin oyu artsın. bunda ne kötülük var? bıkmadınız mı 20 yıldır yapılan başarısız muhalefetten?

    ayrıca ümit özdağ sadece kemal kılıçdaroğlu ile değil, erdoğan da dahil olmak üzere tüm siyasi parti liderleriyle kamuoyu önünde tartışmaya hazır. erdoğan'ın buna karşı olduğunu biliyoruz ama diğer siyasi parti liderleri buna karşı değillerse eskiden olduğu gibi gayet güzel çıkıp herkesin önünde fikir mücadelesi verebilirler.

    yok kılıçdaroğlu da bu demokratik tartışmaya çıkmayı reddediyorsa en azından kamuoyunun bunu bilmeye hakkı var.

    edit: amaç cumhurbaşkanlığı seçimiyse zaten ümit özdağ mansur yavaş'ı destekleyeceğini belirtti, aday yaparlar oylar bölünmez. kimse hikaye anlatmasın. siz cumhurbaşkanlığı seçiminden değil, chp'nin mevcut yönetiminin çıkarlarından endişe ediyorsunuz.

    edit2: erdoğan'ı neden çağırmıyor diye ağlayan arkadaşlar sanki çağırsa erdoğan'ın gelmeyeceğini bilmiyorlar. sizin gibi boş yapmak yerine adam süleyman soylu'nun ayağına kadar gitti, yine karşısına çıkmadılar. siz kime hikaye anlatıyorsunuz?

    edit3: halen iyiparti'den niye ayrıldı diyenler var, iyi parti'den sadece ümit özdağ değil, ali turkşen, yörük ali paşa, fatih eryılmaz, vedat yenerer gibi fetö karşıtlığı ile bilinen bir çok isim ayrıldı. hepsinin tek tek istifa açıklamalarına bakın, neden ayrılmışlar. zafer partili de değil bu arkadaşlar, ümit özdağ'dan bağımsız bir şekilde istifa ediyorlar.

    nedenini merak edenler iyi parti'nin yeni genel başkan yardımcısının tweetlerine bakabilirler. ümit özdağ gibi bir vatanseverin böyle bir partide kalmasını beklemiyordunuz herhalde.

    link

    buğra kavuncu olayında yeni parti kurmayacağını, iyi partide kalıp mücadeleye devam edeceğini partiden ihraç edilmeden önce söyledi, ihraç edildikten sonra tabii ki siyasete devam edecek. bula bula bunu mu buldunuz eleştirecek?

    siz halen hiçbir siyasi kariyeri olmayan genç buğra kavuncu'nun damdan düşer gibi genel başkan yardımcısı yapılmasını, bahadır erdem'in tweetlerini sorgulamayın, ama ümit özdağ sorgulayınca hemen akp'nin adamı diye iftira atın, ne güzel memleket.

    edit4: ifşa edildiği söylenen mit ajanlarının isimlerini görevdeyken değil, şehit olduktan sonra açıklamıştır. bunu da akp'nin dış politikasını eleştirmek için yapmıştır. hani size göre akp'nin adamıydı ya? çelişki içinde çelişkisiniz.
  • herife bak chp'yi kötüleyip chp seçmeninden oy koparmaya çalışıyor, yahu git akepeye oy verenleri ikna et, muhalefet ile ne uğraşıyorsun be adam!
  • ak parti projesi olan zafer partisinin kukla liderinin mhp ve akp ye değil chp ye saldırdığı başka bir olay.
  • bu hakikaten troll işi olmuş.
  • kabak tadı vermeye başladı. bahçeli karşısında sus pus. gücü kılıçdaroğlu na yetiyor.

    kendi kendini bitirecek farkında degil
  • ümit hoca rte'yi tartışmaya çağırman gerekmiyor mu?

    hani yürütme o ya?
    hani ensarız falan diyor ya?

    doğru bir konuya doğru şekilde dikkat çekiyorsun ancak günün sonunda akp'ye yarayacak işler de yapmamak lazım.

    siyaset neydi siyaset hassas dengeleri gözetmekti..
  • erdoğan'ı yıllardır karşılıklı tartışmaya çağıran kemal kılıçdaroğlu için sınav niteliğindedir. hadi bakalım görelim sizi kemal bey, ne kadar samimisiniz?
  • ümit özdağ çok fazla konuşuyor. bu kadar konuşursan elbette saçmalarsın. kılıçdaroğlu ne alaka yahu adam iktidarda değil, ülke yönetiminde yetkisi yok. niye kılıçdaroğlunu çağırıyorsun? kılıçdaroğlunu eleştirdiği kadar iktidarı eleştirseydi akla mantığa yakın olurdu ama tek hedefi millet ittifakı. artık trollüğe döndü iş.
  • kılışdar ne alaka amk. bahçeli seni itin bi tarafına sokar ağzını açamazsın, sıkışan herkes gibi kılışdara çakmaya çalışayım da prim yapayım derdine düşersin. yeminle türkiye siyasetindeki en zor işi kılıştar yapıyor. götü sıkışan ona saldırıyor hemen.

    yiyorsa git seni yerden yere vuran bahçeli'ne ya da herhangi bir politikada türkiye'de şu an muktedir kimse ona konuş. müdür o. böyle saçma sapan şey duymadım.
hesabın var mı? giriş yap