• baskanim sabahin sekizinde instagram'da kisa bir video paylasarak subliminal bir mesaj ile gorgusuz comar nusret'e giydirmis.
  • o cv bende olsa ben de her önüme gelene itelerim.

    kimse de gıkını çıkaramaz. itelemenin sabahı akşamı olmaz, denk geldi mi iteleyeceksin ki anlasınlar.
  • her ne kadar nusret hiç hoşlanmadığım bir yaşam formu olsa da pek olmayan itelemedir...

    ne var yani şu videoda? iteleyecek adam nusretin yavşak olduğunu, artiz olduğunu söyler, söylemiyorsa da iteleme değildir...

    edit: itelemek bunun neresinde? adam kendim en iyisini yapıyorum diyor, kendine o kadar güveniyor, nusret kötü yapıyor dememiş sonuçta..
  • fatih urek'in kobra dansi triplerinde elini kolunu bukup tuz atarken cok buyuk sov yaptigini dusunen, o tiki gunes gozluklerini 24 saat gozunden cikarmadigi zaman cool gorundugunu zanneden (bkz. bu nedir abi), kil yumagi suratina bakmadan eti pisirirken opup yalayan, sonradan gorme, apacilerin onde sancak tasiyani nus-ret'e, adeta "aha et boyle pisirilir, sen gec su kosede kofte neyim yap" diyen vedat milor'u izledik. emegine saglik ustad, verdim sukunu.

    edit: lafi nerde soktugunu merak edenler aciklama kismini okusun. reis diyor ki "iş harici istanbul'da hiçbir lokantaya dana bifteği için gitmem." yani diyor ki, biftek boyle pisirilir, istanbul'da da bunu bilen adam yok, o yuzden biz de evde mangalda kendimiz pisiriyoruz... vedat milor kibar adam eyvallah ama bu laflarin nereye gidecegini de tahmin edebilecek kadar zeki biri takdir edersiniz:)
  • reisin sabah sabah insanin istahini kabartan videosunda yaptigi (sozde) iteleme. hani iteleme var demediniz mi lan, videoya yazdigi yorumdan mi cikardiniz bunu. ben de direk nusrete gondermede bulundu sandim. degilmis. ha o sonradan gormeye haddini de bildirsin isterim ama ulu reisimizin boyle ucuz gondermelere ihtiyacinin olacagini da cok dusunmuyorum.
  • izledikten sonra vedat bey'in ideal olarak tanımladığı dana bifteğine 7 ortak girmeye karar verdiğimiz videodur.
  • otla beslenen dananın, etinin yağlanması için son 2 hafta mısırla beslenmesi detayı ile ufku yaklaşık 0.75 katına çıkaran video aynı zamanda.

    edit: 0.75 katına çıkmazmış ufuk, düşermiş. zamanında mf ve tm'den kaçıp dil okuduysak bir bildiğimiz varmış demek. ibret olsun diye düzeltmiyorum kalsın. mesaj atanlara teşekkür ediyorum.
    edit2: lan bir de sırf şunun üzerinden laf sokmalı entry girmişler ahaha.
  • "adam daha ne desin amk" dediğim insta share :)
  • o nasıl (bkz: pirzola) lan .

    böyle pirzolalar sadece taş devri çizgi filminde var sanıyordum. bunu da sapından mı tutup yiyoruz.
  • meşhur bir tarih klişesi vardır; "x y'yi yaparken z'ler meleklerin cinsiyetini tartışıyorlardı" diye. mesela avrupa rönesansını gerçekleştirirken osmanlı meleklerin cinsiyetini tartışıyordu gibi. farklı versiyonları da var. bana bu tip videolar bu klişeyi hatırlatıyor. ülke yanıyor, coğrafya yanıyor, birileri bifteğin kaç cm olması gerektiğini tartışıyor. çok enteresan. var mı acaba meleklerin cinsiyetini tartışmaktan farkı şu durumun.
hesabın var mı? giriş yap