• kadir topbaş amcanın metrobüs için yapılan yollarla karlı bir hale gelecek köprü bağlantılı hatların rantını damat albayraklara aktarmak için geliştirdiği otobüslerin man fortuna olacağı yeme projesi..
  • kesinlikle olması gereken birşey. geçmişte belediye bunu yapmaya çalışmış hatta sitesine de koymuş fakat belli ki olmamış: http://metrobus.iett.gov.tr/…-otobusler-geliyor/129

    metrobüsle giderken görüyorum araçlarda hep 1 kişi var. bunun yerine son derece lüks bir otobüs tasarlansa bu otobüsler 12 sıradan bi sağda bi solda 24 kişilik koltuk olabilir. koltuklar normal iett gibi değil şu tarz olabilir: http://3.bp.blogspot.com/…s1600/16090099-798592.jpg her koltuğun yanında telefon/pc şarjı için 2 priz konulabilir. bu otobüs 2 katlı olursa konfor farkı oluşmadan fayda 2'ye katlanabilir. 2 haftada bir takım elbise giymem gereken bi işim var. normal iett ye binince* otobüsten indiğimde duş alma isteği hasıl oluyor.

    ücret politikası bir biniş 10 tl olur. 24 saat içindeki ikinci basımdan 5 tl alınabilir* bu şekilde işlerine tayyörle takım elbiseyle giden hanım ve beylerin araçlarını trafikten çekmiş oluruz.

    en arkada şu tarz bir masa koyulabilir: https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/…d278d6bb1.jpg

    şoförü hız konusunda kafasına göre hareket edip milleti bi ileri bi geri savurmaz sabit bi hızı olur. metrobüs yoluna girme hakkı olur. filan filan ama insanların özel araçlarına binmektense toplu ulaşıma çekmenin her türlü yolu düşünülmeli.

    not: pazar sabahı yollar boş olduğu için maltepe'den 500t'yle gs arena'ya 35 dk'da gidiyorum.
  • vip olmasına gerek yok totolarımız birbirine değmesin yeter ona bile razıyız
hesabın var mı? giriş yap