• matematik öğretmeni. hoca gibi hoca.

    (bkz: hocalara geldik)
  • bana üniversiteyi kazandırdığını ve ayrıca türkiye'nin en iyi matemetik öğretmenlerinden biri olduğunu düşündüğüm çok değerli şahsiyet.

    03-04 senesinde ünv'ye hazırlık aşamasında dershanedeki matematik öğretmenim oluyordu kendisi.
    matematikten nefret eden şahsıma, ilgili dersin gelmesini dört gözle bekleten bir hal kazandırmıştır ki dersleri bir stand-up havasında geçerdi. yani hem eğlendirir hem de öğretirdi.

    başarılarının devamını canı gönülden dilerim, saygılar hocam !
  • hocalara geldik'te efsane ders anlatan süper hoca. böyle matematik hocamız olsaydı fen lisesinden aşağısını kazanmazdık bee. hocam seviyoruz seni de matematiği de.
  • çok heyecanlı, gerçekten aşırı iyi niyetli,hocalara geldik kurucusu ve gönüllü çalışan tatlış hoca.
  • bir gün karşılaşıp tanışmak istediğim hoca.
  • birkaç kere youtube da denk geldiğim matematik öğretmeni. geçen gün dikkatimi çekti çok sorulan sorular başka bir kurumda çalışıyor musunuz vs. türünden bir soru videosu. iki dakika izleyeyim dedim de hep ücretsiz kalacak herkes ulaşsın eğitimde adalet vs. türünden bir şeyler söyledi. böyle nasıl duygulandım nasıl duygulandım var ya. bir matematik hocasında, hatta matematik hocasını da geçtim bir insanda aradığım en önemli özelliklerden birini söyledi adam yahu. eğitimde adalet, eşit şartlar vs. ne bileyim gerçekten samimilerse gerçekten mutlu oldum.
  • kendine öz saygısı olan bir matematik öğretmeni. içten, duyguları açık, iletişimi çok yönlü.
  • hocalarageldik youtube kanalında denk geldiğim ve matematiği müthiş anlattığını gördüğüm matematik öğretmeni. keşke benim üniversite sınavına hazırlandığım ve girdiğim 1996-1997 senesinde vural hoca gibi hocalar olsaydı.

    allah yolunu açık etsin.
  • karışım problemlerini anlatırken, jest ve mimikleri yarmıştır. ilk defa matematik öğrenirken bu kadar çok güldüm. .
  • arkadaşlar yıllardır matematik adına bir şey beceremedim, korktum, uğraşmadım hatta en son artık "demek ki benim kafam basmıyor doğuştan herhalde." demeye başlamıştım(ciddi ciddi bu kanıya varmıştım şaka değil). matematik yazılı notlarım 10, 20 idi. sayısal bölümünden (matematik ve fen bilimleri) hazırlanacağımı da bilen herkesin içinden "senin neyine sayısal" dediğini gerek duyuyordum gerek hissediyordum buna ailem de dahil. hikayenin sonu ise ne mi şu an ? artık benim en iyi bildiğim konular türev, limit, integral. en zor görülen konular olduğu için bunları örnek verdim zaten bunları çözebiliyorsanız lise konularını çok iyi bitirmişsiniz, matematiksel düşünebiliyorsunuz demektir o yüzden diğer konuları saymıyorum bile. toplama çıkarma işlemlerinde bile hata yapan birisini kilometrelerce uzaktan sadece videolarla ne kadar akademik seviyede olmasa da zor(merak etmeyin kolaylaşıyor) ve karmaşık matematiksel düşünme yeteneğini geliştirebiliyorsa bir öğretmen, gerisini siz düşünün arkadaşlar.(ki akademik düzeyde konuları da anlatsa içinden geçerim onların da. öyle bir özgüven kazandım sayesinde)

    tanım : matematiğin bir ders değil bir bilim dalı olduğunu hatırlatan, doğru dinlerseniz insanın ufkunu genişleten mesleğinde oldukça başarılı matematik öğretmeni.
hesabın var mı? giriş yap