• bastan cikartici erkek modeli.
    (bkz: casanova)
    (bkz: don juan de marco)
  • en azından kendi kendisini böyle tanımlaması sebebi ile (bkz: gabriel knight)
    oysa biz gördük gabe'i, sadece her erkek gibi öyle olduğuna inanmaktan hoşlanıyor, grace'in* kendisini 4. bölümde adam edeceğine inancım sonsuz*. (haha)
  • womanizerlik muessesesinin akademik alemlerdeki en meshur temsilcisi ekonomist thorstein veblen'dir pek tabii ki.. adamimiz amerika'da bircok univesiteden lisans ogrencilerini bastan cikartip, cima eyledigi icin kovulmustur.. stanford, university of chicago, university of missouri birkac ornektir.. bu arada olay yuzyilin ilk yarisinda cereyan etmektedir..
  • (bkz: sherminator)
  • (bkz: manizer)
  • bu benim tahammul sinirlarimi zorlayan bir kategori. vampir adamlardan farkli olarak, bu adamlarin ne gecmiste boktan bir hatiralari, ne aci cekme yetenekleri, ne de ortamanin uzerinde bir zekalari vardir. onlari vampirlerden ayirdeden bir baska ozellik ise bu adam tipinin bir tur agiz ishaline tutulmus gibi davranmasi ve karsisina cikan her kadina saatlerce sacmasapan bir dolu konuda bikmadan usanmadan dil dokmesidir. genellikle cok suslu bir dil kullanir ve bir dolu kliseyi ardarda basdondurucu bir hizla siralarlar. abartili hareketlerle sandalye cekerler, sigara yakarlar, goz suzerler, imali laflar ederler. berbat bir kategori! ortalikta iri yari bir fallus seklinde dolasirlar. bu kadar salakca taarruzdan sonra, karsilarindaki kadin eger bunlarin icbunaltici sigligini farketmemisse ve kendini yatakta bulmussa, gecesi pek parlak gecmeyecektir. cunku ‘womanizer’lar muthis ‘kitabi’ – by the book manasinda - seks yaparlar. her seyi denerler, kirk takla atarlar, bilumum jimnastik hareketini icra ederler ama ‘sevismek’ degildir yaptiklari. hep karsilarindaki kadini memnun etmek istediklerini soylerler ama asil memnun etmek istedikleri kendileridir. iclerinde o kadar buyuk, o kadar buyuk bir bosluk vardir ki, acliklari ve istahlari hic dinmez. ama dogru seyi yemedikleri icin de bir turlu karinlarini doyuramazlar. neyin dogru oldugunu anlayacak ve yasadiklarindan ogrenecek kadar zeki de olmadiklari icin cogu omurlerini bu sekilde tuketir. yazik. zavalli bir kategori.
  • (bkz: playboy)
  • sözlükteki örneklerinden biri de (bkz: yeni kullanıcı).
  • (bkz: player)
hesabın var mı? giriş yap