• elinin körüdür.

    varsanız baksanız 20 den fazla çeşidini bulabileceğiniz bu başlıkların zaten yıllardır kahvehanelerde, köşe başlarında dönen muhabbetlerin devamı olduğunu bilir, işin içine trolleme katalizörünün etkisini de eklerseniz ortalama insanın zihnindeki tortuya dair bir fikriniz olur. yani diyorum ki ;

    düşünce şeklinizi bu modelde oluşturursanız tüm kadınlar şu an türkiye ortalamasındaki muhafazakar birinin son derece uygun bulacağı bir kıyafetle dolaşmaya başlasalar bile bu sefer başka şeyler batmaya başlar, sonu yoktur. hepsini çarşafa soksanız bu sefer aralarında fiziği düzgün olanların neden bellerine fazladan kumaş bağlayıp bunu saklamadıklarını amaçlarının ne olduğunu soranlar çıkacaktır ve elbette çokça erkekler arasından ama azımsanmayacak kadar kadınların arasından da destekçiler bulabilecektir.

    kadınları eşit bir birey olarak her konuda aynı haklarla topluma kabul etmedikçe, en azından istikameti bu noktaya doğru çevirmedikçe işler iyiye gitmeyecek. bunu iki oğlu iki erkek yeğeni olan alt neslinde ailesinde neredeyse kız bulunmayan bir erkek olarak görece uzaktan ama tüm samimiyetimle inanarak yazıyorum.

    kafamı toplayabilsem belki daha iyi ifade edebileceğim ama memleketin iklimi insanın zihnini bulandırıyor. ne diyeyim, varsın olsun; çamur ki katrandan yeğdir.
hesabın var mı? giriş yap