• atilla dorsay isimli solcu ve ilerici (!) sinema eleştirmeninin vecizesi.

    katile katil dememek için nasıl da kıvranıyor.

    twitter link
  • çocukken bu adamların gazete köşelerini okur, bunlar herhalde bizim gibi cahil insanlar değil ki köşe sahibi vs diye düşünürdüm.
    bunların bu vasatlığı ülkeyi akp’ye bıraktı.
  • tabi ya hakim öldürdüyse, kadına şiddet uyguladıysa, çocuk öldürdüyse, bölücü faaliyetlere destek verdiyse ne yapalım adamı yargılayacak halimiz yok değil mi ne de olsa iyi bir senarist ve oyuncu (!)
    bu ülkede bir bok bilmeden birilerinin peşine takılıp hayranı olan kitleye ne anlatsak az gerçekten. siz kendisini sevedurun, bizim için yılmaz güney denilen zat lümpen serseriden fazlası değildir.
  • vatan haini sıçmığı bir laf.
    solcu denmiş ama bunlar solcu falan değil.
    bunlar türk düşmanı, türkiye düşmanı, vatan haini ve terörist aşığı tipler.
    çıktıkları kanallar ve destekledikleri partiler de aynı bok.
    solculuk bu değil.
    türkiye'de gerçek anlamda sol yoktur. solcu taklidi yapan bölücü hainler yüzünden türkiye'de gerçek sol oluşamıyor. türkiye'de sadece türk'e ve türkiye'ye düşman olan, bölücü, vatan haini, terörist bir kesim kendini solcu olarak göstermeye çalışıyor. kendileri gibi olmayanlara ise foşik diyorlar. hepsi bu. gerçek faşistler işte bu kendilerini solcu olarak tanıtmaya çalışanlardır. bunların eline güç geçmeyegörsün, hemen gerçek yüzleri ortaya çıkar. kendilerinden olmayanı asıp kesmeye kalkar bunlar.

    ekşi sözlük'te politika başlıklarına yazan yazarların büyük çoğunluğu da işte bu vatan haini tiplerden oluşuyor mesela. tek tek entrilerine bakıp ne bok olduklarını görebilirsiniz. bunların derdi akp, mhp falan değil. bunlar bölücü, bunlar terörist sevici. kendi istedikleri bölücü partiler iktidara gelinceye kadar bunlar hep "muhalif" taklidi yapar. bunların babaları ve dedeleri de böyleydi. atatürk'e karşı isyan çıkaran şeyh said'in, seyit rıza'nın, koçgiri'nin torunları bunlar. şimdi hikayeden atatürkçü olmuşlar, numaradan solcu olmuşlar, sözde laik olmuşlar...
    yersen.
  • o zaman mesela bir gece vakti karanlık bir köşeyi döndüğünde kafana inen taşın sahibi de seni öldürürse biz ne yapalım yani?
  • edit: bu sözlerle solcuları zan altında bırakmazsınız. zamanında(acılım yılları) dinci ve sağcıların övdüklerinde biliyoruz. şeyh said(dinci tayfa halen över) seyit rıza apo, iktidar partisinin millet vekilleri terörist düğünlerinde boy gösteriyordu. o zaman övseydi dorsay sağcı tayfa helal olsun dorsay gerçekleri söylüyor dorsay diyecekti. yılmaz abem katil kemalist devletin savcısını öldürmüş diyecekti..

    yılmaz güneyin yaptığı o kadar muhteşem şeyler varki

    ne var??*
    iyi bir sinemacı mı?
    yol filmine verilen ödül siyasi bir ödül. (hem filmin yönetmeni şerif gören)

    cakma geceyarısı ekspresi duvar filmi var. (komple döküntü)

    gerçek yılmaz güney'in acıtasyon dışında yaptığı ne iş var????

    atilla dorsay'a göre mükemmel olan yazarlar hakim öldürebilir. (ayrıca savcıydı) mükenmel yazarsan hakim öldürebilirsin.
  • bu herife mi kaldı bizim ülkenin sanat camiası gerçekten, ne bu yılmaz güney ısrarı!? katil bir herifi sanatçı kişiliği ile anmaya çalışıyorsanız sizin yalnızca sanat anlayışınızda değil, insanlık ve toplum bilincinizde de sorun var demektir.

    yılmaz güney bir katildir!
  • reisin kazanma sebebi bunun gibi tatlı su solcuları yüzünden
  • televizyona çıkıp övmeyebiliriz...
    edit: program başlı başına skandal... alt yazıda yılmaz güney'e hangi siyasal ve ideolojik nedenlerle saldırılıyor yazıyor. yani saldırılıyormuş. bir insanı gazinoda ateş ettiği için uyarmasından ötürü öldüren birisine ideolojik nedenlerle saldırıyormuşuz... yani yaptığında sorun yok. kimliğinde sorun var... allahım akıl fikir...
  • aydın denilen insanların da yobaz olabildiğini gördüğümüz açıklamadır.

    azıcık empati sahibi olan bir kişi kendisini hakimin ya da hakimin ailesinin yerine koyar.

    mesela bir adam bu adamın kızına tecavüz edip sonra iyi film yapsa, kızıma tecavüz ettiyse ne yapalım diyebilecek miydi acaba?
hesabın var mı? giriş yap